Başkan Öztaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK PARTİ 24.10.2024 18:56:11 0
Başkan Öztaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Hüdai Kaplıcalarında bulunan Şifa Cafe’de Merkez Mahalle ve köy muhtarları için özel bir program düzenledi. Programa Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Murat Erkalan ve İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Mahmut Saylık, Ahmet Aktürk, Nazif Yiğit ve Ali Açıkgöz katıldı.
Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen programda konuşma yapan Başkan Öztaş, “Muhtarlarımız, toplumumuzun en önemli yapı taşlarıdır. Mahallelerimizin ve köylerimizin sorunlarını en iyi sizler bilirsiniz. Hep birlikte çalışarak, ilçemize daha fazla hizmet sunmak için gayret göstermeliyiz. Unutmayalım ki, tüm çabamız Sandıklı içindir!” dedi.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

SOSYAL İNOVASYON AJANSI’NDA CREATHON’24: KONYA’DA “SAAT KULESİ” TEMASIYLA GERÇEKLEŞTİ

Büyükşehir şehrin her köşesinde çocuklara ‘Bir Hikâye Bin Neşe’ götürüyor

Başkan Doğan: “153 Çözüm Merkezimiz 7/24 anlayışla hizmet veriyor”