Başkan Özmen söz verdi, Sofular Yokuşu Parkı yenilendi

Mahalle Buluşmalarında ilçedeki komşularıyla buluşup görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, burada verdiği sözleri de kısa sürede yerine getiriyor. Nişancı Mahalle Buluşmasına katılarak Başkan Özmen’den Sofular Yokuşu Parkı’nın yenilenmesi talebinde bulunan Seçil Çelik’in isteği, bir hafta gibi kısa bir sürede gerçekleştirildi.

Şeffaf, katılımcı ve ortak akılla şekillenen daha güzel bir Eyüpsultan için düzenlenen Mahalle Buluşmaları’nda Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, vatandaşlardan aldığı talepleri kısa sürede yerine getiriyor.

PARK 1 HAFTA GİBİ KISA BİR SÜREDE YENİLENDİ

Bu kapsamda Nişancı Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında Sofular Yokuşu Parkı’nın yenilenmesi talebinde bulunan Seçil Çelik’in bu isteği, bir hafta gibi kısa sürede gerçekleştirildi.

Eyüpsultan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkı baştan aşağı yeniledi. Kauçuk zeminleri ve oyun grupları değiştirilen, demir parmaklıkları boyanan park, yepyeni bir görünüme kavuşarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

“MİTHAT BAŞKAN’A SÖZÜNDE DURDUĞU İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Talebi bir hafta gibi kısa bir sürede yerine getirildiği için çok mutlu olan ve 7 yaşındaki kızı Asya ile birlikte parka gelen Seçil Çelik duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Ben şahsım adına çok mutlu oldum. İlk defa talep ettiğim bir şey 1 hafta dolmadan yerine getirildi. Ben yapılmaz diye düşünüyordum ama yapılınca da çok hoşuma gitti; çok sevindim. Zaten Mithat Başkan’dan çok umutluydum. Park oturulacak durumda değildi, paslanmış çok eskimiş, dökülmüş bir durumdaydı. Yerler ve salıncaklar da çok kötüydü. Şimdi çok daha iyi oldu. Mithat Başkan’a çok teşekkür ediyorum talebimi dikkate aldığı ve sözünde durduğu için.”

ASYA, YENİ PARKIN KEYFİNİ ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE ÇIKARDI

Yenilenen Sofular Yokuşu Parkı’nın keyfini arkadaşlarıyla birlikte çıkaran Asya ise Başkan Özmen’e teşekkür ederek, “Yenilendiği için çok mutluyum. Çok güzel oldu. Eskiden çok fazla bir şey yoktu. Kaydıraklar kayarken sallandığı için düşecek gibi oluyorduk, şimdi çok rahatız. Başkanımıza annemin isteğini yerine getirdiği için çok teşekkür ederim” dedi.

İstanbul,Eyüpsultan Belediyesi

Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Barış Turan’ın 7. Kişisel Gelişim Resim Sergisi’ni Ziyaret Etti.

Büyükşehir Belediyesi Bahçesaray’da 6.5 kilometrelik köy yolunu asfaltladı

TRENLERE MİLLİ CHECK-UP

Esenyalı Kemiklidere Geri Dönüş Yenileme İmar Uygulaması

Güney Afrika Ve Sri Lanka Büyükelçileri Kayaşehir’i Gezdi

Kütüphane ve Konferans salonu temel atma töreni

Okul Sütü Günü

BAŞKANIMIZ, DOĞU KARADENİZ KALKINMA AJANSI (DOKA) 165. YÖNETİM KURULU TOPLANTISI’NA KATILIM SAĞLADI

BAŞKAN KILCA, “6’TH URBAN ECONOMY FORUM 2024”TE DÜNYAYA SESLENDİ

UNESCO TESCİLLİ GASTRONOMİ ŞEHRİ AFYONKARAHİSAR´DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI

Eş Başkan Bucak Halk Lokantasını ziyaret etti

VETERİNER HEKİMLER MUDANYA’DA BULUŞTU

Sahte Alkol Satışına Zabıta Engeli

İpekyolu Belediyesi’nden okur- yazar buluşması ve imza günü etkinliği

Hüsrev Paşa Parkı’nda düzenlenen Balon Futbolu etkinliği gençler tarafından yoğun ilgi gördü.

Manisa’da Gönüllü İtfaiyecilik Projesi Başlıyor

ULAŞ AĞABEYLERİ ÇOCUKLARIN HAYALİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ

Başkan Dede Sözünü Tuttu, Çocuklar Mutlu Oldu

Büyükşehir yeni projeler ile gençleri kucaklayacak

Mardin Büyükşehir ile Metro İstanbul Arasında İşbirliği Protokolü

İZMİT BELEDİYESİ VATANDAŞIN EVİNİ YIKILMAKTAN KURTARDI

KENTE YENİ BİR RUH, YENİ BİR DOKUNUŞ: İZMİT’TEN BİR ‘KAPANCA SOKAK FESTİVALİ’ GEÇTİ

ÜCRETSİZ TUVALETLERİMİZİN TEMİZLİĞİ PERSONELLERİMİZ TARAFINDAN YAPILACAKTIR

REZERV ALAN İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

KAPSÜL VE SİA “TEKNOLOJİ KÖPRÜSÜ: İNOVASYON VE İŞ BİRLİĞİ PROJE PAZARI” ETKİNLİĞİNE KATILDI

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR FUTBOL SEMİNERİ

Otomobil spor tutkunları Bursa’da buluşuyor

Başkan Özmen söz verdi, Sofular Yokuşu Parkı yenilendi