Başkan Özer, Esenyurtlu LGS Türkiye Birincisini Konuk Etti

CHP 4.07.2024 19:47:11 0
Başkan Özer, Esenyurtlu LGS Türkiye Birincisini Konuk Etti

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, LGS sınavında (Liselere Geçiş Sistemi) tam puan alarak Türkiye birincisi olan Ulaş Güney Daşdemir ve aynı sınavda dereceye giren ikiz kardeşi Gözde Naz Daşdemir’i belediyede konuk etti. İlçeye yaşattıkları gururdan dolayı kardeşlere teşekkürlerini ileten Başkan Özer, eğitim hayatları boyunca yanlarında olacaklarına dair destek olma sözü verdi.

2 Haziran’da gerçekleştirilen LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınav birincisi Esenyurt’tan çıktı. Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, LGS sınavında Türkiye birincisi olan Ulaş Güney Daşdemir ve yine aynı sınavda 480 puan alarak dereceye giren Gözde Naz Daşdemir kardeşleri misafir etti. Başarılı ikiz kardeşler ve ailesiyle bir araya gelen Başkan Özer, kardeşleri tebrik ederek Esenyurt’u gururlandırdıklarını ifade etti. Öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Özer, gençlerin okul tercihleri konusunda da bilgi aldı. Bu başarının başlangıç olduğunu belirten Başkan Özer, Ulaş Güney Daşdemir’in önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılara imza atacağını ve hayatının her anında Esenyurt Belediyesi olarak yanında olacaklarını söyledi.

“Esenyurt’un Gururu Oldu”

Esenyurtlu genç öğrenci Ulaş Güney Daşdemir’in başarısı ile gururlandıklarını belirten Başkan Özer, “Ulaş, sınavda tüm soruları doğru cevaplayarak eksiksiz bir biçimde birinci olan bir kardeşimiz. Bu başarısı bizleri gururlandırdı. Aynı zamanda Esenyurt’taki gençlerin de idolü olarak onların motivasyon kaynağı oldu. Bundan sonraki yolculuğunda da tercihlerin de kendisine başarılar diliyorum. Esenyurt Belediyesi olarak her zaman onun yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. Öte tarafta ikiz kardeşi Gözde Naz Daşdemir’i de yürekten tebrik ediyorum. Ayrıca kardeşlerin böyle üstün bir başarı elde etmelerine katkı sunan sevgili annelerini ve babalarını da tebrik ediyorum. Biz de yerel yönetimler olarak çocuklarımızın başarılarına katkı sunmaya devam edeceğiz. Elimizden gelen olanakları kullanacağız” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Prof. Ahmet Özer, başarılı ikiz kardeşlere tablet, dünya klasiklerinin yer aldığı kitaplar ve matara hediye etti. Daşdemir kardeşler ise Başkan Özer’e kendilerini ağırladığı için teşekkür etti.

 


İstanbul,Esenyurt Belediyesi

Çim Konserleri başladı

ASKİ UYARDI:“SERİNLEMEK İÇİN SUYA GİRERKEN CANINIZDAN OLMAYIN”

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMEKLİLERİN YANINDA: 39 BİN 954 EMEKLİYE ON BİRİNCİ KEZ DESTEK ÖDEMESİ

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN 2025-2029 STRATEJİK PLANLAMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞT

Yaz Dostum Konserleri, Yaz Akşamlarının Eşlikçisi Olmayı Sürdürüyor

Kurban Bağışları Aşhane’de Pişiyor Vatandaşın Sofrasına Ulaşıyor

MESKİ, Su Güvenliği Sistemini Hayata Geçiriyor

- BOZÜYÜK ÇEYREK FİNAL HEYECANINI TEK YÜREK OLARAK DEV EKRANDAN İZLEDİ

BİNLERCE ALANYALI MİLLİ MAÇI TEK YÜREK İZLEDİ

33.9°