Başkan Özdemir’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

AK PARTİ 30.04.2024 15:44:17 0
Başkan Özdemir’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
 
                
 

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, mesajında, işçi ve emekçilerin, ülkemizin hem ekonomik hem de sosyal yönden kalkınmasında çok önemli katıklarının olduğuna işaret etti.

Tüm dünyada ve ülkemizde işçi ve emekçiler tarafından birlik, emek ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs’ın; emekçilerimizin, çalışanlarımızın sorun ve taleplerinin dile getirilmesi bakımından önemli bir gün olduğuna değinen Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Türkiye Yüzyılında, sorunlarından arındırılmış bir çalışma yaşamı hedefine emin adımlarla ilerleyen ülkemizde, bu büyük hedefe devletimizle, milletimizle, çalışanlarımızla, sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, işçilerimizle, emekçilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Tarım ve turizm kenti olan Niğde’de artık önemli bir sanayi şehri olma yolunda büyük atılımlar yapıldığına da dikkati çeken Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Önümüzdeki süreçte ilimizin her yönüyle kalkınması noktasında işçilerimizin ve emekçilerimizin daha çok katkı sağlayacağına olan inancımız tamdır. Her türlü temel ve sosyal haklarını gözettiğimiz Niğde Belediyesi’ndeki işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte böylesine önemli bir süreçte bu güzel şehre hizmet ediyor olmanın gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, mesajında, tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladığını da sözlerine ekledi.

 

 

 


Niğde,Niğde Belediyesi

Engelli Bireyler Osmangazi’de Çok Mutlu

Pendik Belediyesi Sanat Akademisi Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Büyükşehirden özel çocuklara “özel” etkinlik

Selçuklu’da Cuma Buluşmaları sürüyor BAŞKAN ALTAY VE PEKYATIRMACI SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Büyükşehir’den badmintonda çifte başarı

Sahiller turizm sezonuna hazırlanıyor

Vefat Eden Zabıta Memuru Mustafa Şengün İçin Tören Düzenlendi

22 BİN ÖĞRENCİNİN KATILDIĞI SPOR OYUNLARI’NDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

BAŞKAN PALANCIOĞLU REFERANS PROJELERİNİ MECLİS ÜYELERİNE ANLATTI

29°