BAŞKAN ÖZÇELİK: CUMHURİYET EŞSİZ BİR MİRASTIR

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 101. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Özçelik, “Cumhuriyet, milletimizin iradesinin ve egemenliğinin en güçlü ifadesidir” dedi.

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik şu sözlere yer verdi; “Aziz milletimiz, bağımsızlık yolunda attığı cesur adımlar ve büyük fedakarlıklarla Cumhuriyetimizi kurdu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının liderliğinde kazanılan bu büyük zafer, milletimize bağımsızlık, özgürlük ve demokrasi yolunda eşsiz bir miras bırakmıştır. Cumhuriyet, milletimizin iradesinin ve egemenliğinin en güçlü ifadesidir. Devletimizin temeli, insan haklarına saygı, özgürlük, adalet ve eşitlik üzerine inşa edilmiştir. Cumhuriyetimizin temellerine uygun şekilde, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak projelerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bu anlamda doğayı ve çevreyi korumak, daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak için çevre dostu projelerimizi ve sosyal sorumluluk çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhuriyetin 101. yıl dönümünde, bu değerli mirasa sahip çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimiz, çağdaş uygarlık yolunda ilerlemeye devam ederken bizler de halkımızın huzur, mutluluk ve refahı için çalışıyoruz. Bu vesileyle tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.”

BAŞKAN ÖZÇELİK’TEN DAVET

Öte yandan Başkan Osman Tarık Özçelik, tüm vatandaşları kutlama etkinliklerine davet etti. Bayram coşkusu saat 18.00’de meşale taşıma seremonisi ile başlayacak, ardından Fener Alayı Yürüyüşü ile Türk Bayrakları ve marşlar eşliğinde yürüyüş gerçekleştirilecek. Alanya Belediye Binası arkasında ise saat 20.30’da Çağdaş Sesler Türk Müziği Topluluğu ve saat 21.00’de Oğuzhan Koç konserleri gerçekleştirilecek.

Antalya,Alanya Belediyesi

Dinar Belediye Spor’umuz Ligde Yoluna Namağlup Devam Ediyor!

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Büyükşehir’den Nar Hasadı: Dar Gelirli Ailelerin Hanelerine Kadar Ulaştırılıyor

Başkan Gülpınar, “Cumhuriyetimiz, Milletimizin Bağımsızlık Yolundaki Sarsılmaz İradesinin Simgesidir”

Hoş Geldin Bebek Çantası Satın Alınacaktır