Başkan Özcan’dan Atatürk Orman Parkı’nda inceleme

CHP 25.06.2024 17:24:10 0
Başkan Özcan’dan Atatürk Orman Parkı’nda inceleme

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kısa süre önce baştan aşağı yenilenen, şehrin gözbebeği Atatürk Orman Parkı’nda incelemelerde bulunup vatandaşlarla sohbet etti.

9 günlük Kurban Bayramı tatili sonrası mesaiye hızlı bir giriş yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu sabah Atatürk Orman Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Sabahın erken saatlerinde bu yıl baştan aşağı yenilen Atatürk Orman Parkı’na gelerek, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli teknik personellerle 5 yıllık döneminde inşa edilen devasa yapay havuz ile parktaki çevre düzenlemeleri ve oyun gruplarında inceleme yapan Özcan, gördüğü en küçük eksikliklerle ilgili giderilmesi için talimat verdi.

Parka vakit geçirenlerle de sohbet eden Özcan, gördüğü küçük bir bebeği severek, ülkeye ve vatana hayırlı bir birey olarak yetişmesi temennisinde bulundu.

Bolu,Bolu Belediyesi

15. Uluslararası Bocce Turnuvası sona erdi