Başkan Özcan muhtarlarla buluştu

10 mahallenin sorun, talep ve ihtiyaçları masaya yatırıldı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 10 mahallenin muhtarıyla bir araya geldi. Toplantıda mahallelerin sorun, talep ve ihtiyaçları masaya yatırıldı. Özcan verimli geçen toplantıya ilişkin; “Mahallelerimizin öncelikli ihtiyaçlarını belirledik ve hızlıca aksiyon almak için çözümler üzerinde durduk.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında düzenlenen “Daraltılmış Muhtarlar Toplantısı”nın ilki dün gerçekleşti.

Bolu Belediyesi’nde Büyükcami, İhsaniye, Gölyüzü, Tabaklar, Karaçayır, Salıbeyler, Sarıcalar, Kültür, Sarıcalar, Çakmaklar, İzzet Baysal Mahallesi muhtarları katılımıyla gerçekleşen, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Can, Gülden Özaydın, Fen İşleri Müdürü Osman Aslan ve Muhtarlık İşleri Müdürü Selim Süren’in de hazır bulunduğu toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.

Tüm muhtarları dinledi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, toplantıda 10 mahallenin muhtarına teker teker söz vererek sorun, talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Özcan, güncel haritalar üzerinden sorun, talep ve ihtiyaçları aktaran muhtarların söylediklerini not aldı ve daha sonra ilgili başkan yardımcısı ve Fen İşleri Müdürüne talimat verdi.

“Hızlı aksiyon almak için çözümler üzerinde durduk”

Verimli geçen toplantının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özcan, “Bolu’muzun sorunlarını, taleplerini ve ihtiyaçlarını tespit etmek için Büyükcami, İhsaniye, Gölyüzü, Tabaklar, Karaçayır, Salıbeyler, Sarıcalar, Kültür, Sarıcalar, Çakmaklar, İzzet Baysal mahallelerimizin muhtarlarıyla bir araya geldik. Muhtarlarımızla gerçekleştirdiğimiz bu verimli toplantıda, mahallelerimizin öncelikli ihtiyaçlarını belirledik ve hızlıca aksiyon almak için çözümler üzerinde durduk. Amacımız, şehrimizin her köşesinde yaşam kalitesini artırmak ve vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamak. Birlikte Bolu’muz için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bolu,Bolu Belediyesi

Eyyübiye’de Kaçak İmalathaneye Baskın

TEPEBAŞI'NDA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

FRİG VADİSİ CUMHURİYET TURU BAŞLADI

Bekdik Mahallesi’nde Altyapı Yenileme Çalışmaları Sürüyor

Kardeş Şehir Nürnberg ile “Şehrini Tasarla” Projesi Başladı

Karasu Denizköy Mahallesi Nazım İmar Planı

6. Antalya Turizm Fuarı başladı

Büyükşehir Alo 153 ve Beyaz Masa, Rekorlar Kıran Kitap Fuarında Yoğun İlgi Gördü

ESKİŞEHİR’DE GOLDEN HORN BRASS RÜZGÂRI

Farkındalık için Pembe Işık!

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanımız Faruk Duha Erhan ve Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanımız Büşra Dişçioğlu Çetinöz’e bir ziyarette bulundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN KAHVERENGİ KOKARCAYA KARŞI 9 İLÇEDE EŞ ZAMANLI MÜCADELE

Ada ekspresi yolcularını Arifiye’ye Büyükşehir ücretsiz taşıyacak

Öğrencilerden Türk bayrağı koreografisi

Başkan Arı’dan Fabrika Ziyareti