Başkan ÖZAŞKIN'ın 3 Mayıs Türkçülük Günü Mesajı

MHP 3.05.2024 18:30:24 0
Başkan ÖZAŞKIN

Bilinmelidir ki, milletimiz tarih boyunca defalarca var olma mücadelesi vermiş, varlığını çok ağır bedeller ödeyerek korumasını bilmiştir.

Türk Milliyetçileri her zaman Türk Milleti’nin birliğinin, beraberliğinin ve bölünmez bütünlüğünün savunucusu olmuş ve daima olmaya da devam edecektir.

Türk Milletini çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmayı hedefleyen ve bu ülkü uğruna her türlü mücadeleye girerek, kahramanca yıllarını heba edenleri bugün rahmetle yad ediyorum.

Onların yaktığı Türkçülük meşalesinin asırlar boyunca sönmeden gelecek nesillere aynı azim ve kararlılıkla aktarılması gerektiği düşüncesiyle, dünya üzerindeki bütün Türkler'in 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutluyor, en derin selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Afyonkarahisar,Şuhut Belediyesi

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ İŞ YERİ RUHSAT KONTROLLERİNE DEVAM EDİYOR.

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI VEDAT SONER BAŞER, ECZACILAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI VEDAT SONER BAŞER, ENGELLİLER HAFTASI'NI KUTLADI