Başkan Özaşkın: "Her Canlının Varlığına Saygı Duymak, İnsanlığın Temel Yükümlülüğüdür"

MHP 19.09.2024 04:11:38 0
Başkan Özaşkın:

Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, doğaya ve tüm canlılara sevgiyle yaklaşmanın önemine vurgu yaptı. Şuhut-Afyonkarahisar yolunda meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybeden bir köpeğin defnedilmesi, Şuhut Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Başkan Özaşkın, yaptığı açıklamada, “Her canlının yaşam ve ölüm hakkına saygı göstermek, insan olmanın en temel yükümlülüğüdür. Doğaya ve tüm canlılara sevgiyle yaklaşmalıyız” ifadelerini kullandı.

Bu duyarlı yaklaşım, belediyenin çevre ve hayvan hakları konusundaki hassasiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Afyonkarahisar,Şuhut Belediyesi

Başkan Özaşkın, Mezunlar Buluşmasında Eski Dostlarıyla Hasret Giderdi

BAŞAKANIMIZ, HÜRRİYET CADDESİNDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, Mevlid Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı

BAŞKANIMIZ, HARSİT ÇAYI ISLAH PROJESİNİN DEVAM EDEN ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKANIMIZ, HAZAL ARTUN VE EMRE SARAÇ KARDEŞLERİMİZİN DÜĞÜN MERASİMLERİNE KATILDI

Erzincan Bögert Mandalina Aromalı Maden Suyu üretimine başlanıldı.

BAŞKANIMIZ, HÜRRİYET CADDEMİZDE DEVAM EDEN KALDIRIM GENİŞLETME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKANIMIZ, YAYDEMİR KÖYÜ SAKİNLERİNDEN BAHATTİN ULUTAŞ'I EBEDİYETE UĞURLADI

BAŞKANIMIZ, TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ 18. BÖLGE TRABZON ECZACI ODASI TOPLANTISINA KATILDI