Başkan Özarslan: Vatandaş borcumuzu bilsin

CHP 7.05.2024 11:42:24 0
Başkan Özarslan: Vatandaş borcumuzu bilsin

Borç, 1 milyar 755 milyon 519 bin 103,73 TL

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Keçiören Belediyesi’nin borcu ortaya çıktı. Noktası virgülüne tek tek belediyenin borçlarını vatandaşla paylaştıklarını kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Şuan belediyemizin borcu 1 milyar 755 milyon 519 bin 103,73 TL’dir” dedi.

Talihsiz açıklama

Keçiören Belediyesi’nin borçlarını tüm Keçiörenlilerin bilmeye hakkının olduğunu belirten Başkan Özarslan, “Noktası virgülüne belediyemizin bütün borçlarını hesapladık ve hem belediye hizmet binamıza hem kaleye hem şelaleye hem de billboardlarımıza astık. Kalem kalem vatandaşlarımız görebilir. Şuan belediyemizin borcu 1 milyar 755 milyon 519 bin 103,73 TL. Bir önceki dönem belediye başkanımız maalesef talihsiz bir açıklama yaparak, 10 milyon bir borçla belediyeyi devrettiğini söyledi. Sanırım geçmiş dönemde birlikte çalıştığı mesai arkadaşları yanlış bilgi verdi. Sonuç itibarıyla borcumuz bellidir ve noktası virgülüne kadar açıklanmıştır” dedi.

İşimiz gücümüz Keçiören

İnsanlığa hizmetin öncelik olduğu bir belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını kaydeden Başkan Özarslan, “Bir yandan her gün vatandaşlarımızla kucaklaşırken biryandan da ilçemizin geleceğini düşünerek hazırladığımız projelerimize başladık. Bizim işimiz gücümüz Keçiören olacak” dedi.


Ankara,Keçiören Belediyesi

Başkan Zeyrek 19 Mayıs kutlamalarına katıldı

Başkan Çavuşoğlu : “İyi ki Cumhuriyet var”

Başkan Çavuşoğlu gençlerin bayram sevincine ortak oldu

19 MAYIS TÜM YURTTA OLDUĞU GİBİ İLÇEMİZDEDE COŞKUYLA KUTLANDI

Kepez’de 19 Mayıs coşkusu

Kepez’den 19 Mayıs konseri

Başkan Özarslan Samsun’dan gelen Türk Bayrağını ve toprağı teslim aldı

Mamak’ta 19 Mayıs’a Yakışır Kutlama

ALANYA’DA 19 MAYIS COŞKUSU

26.3°