CHP 9.10.2024 23:21:00 0
Başkan Özarslan, Filistin’e Destek yürüyüşüne katıldı

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP) tarafından düzenlenen, “Soykırıma İsyan, Filistin’e Destek Yürüyüşü”ne katıldı. Ankara Kurtuluş Parkı’ndan Anadolu Meydanı’na kadar gerçekleştirilen yürüyüşte eline Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı alan Özarslan, Filistinlilerin yaşadığı zulme dikkat çekerek onlara destek verdi.

Türk milleti olarak Filistin’in yanındayız

Filistin halkının her zaman yanında olduklarını ve bölgede yaşanan dramın bir an önce son bulması gerektiğini kaydeden Özarslan, “Filistin halkına, Filistin topraklarında zulmeden İsrail, çocuk, kadın, erkek, sağlıkçı, gazeteci demeden herkese saldırıyor. Hastanelere, okullara, masum sivillerin bulunduğu alanlara bombalar yağdırarak insanlık suçu işliyor. Bizler Türk milleti olarak Filistin’in yanındayız. Filistin elbet özgürlüğüne kavuşacak” dedi.

Ankara,Keçiören Belediyesi

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İz bırakan sporcular İzmir Spor Zirvesi’nde

Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan banklarımızı yenileyerek halkımıza daha konforlu ve estetik bir oturma alanı sunduk.

9 GÜN SÜREN EDEBİYAT YOLCULUĞU SONA ERDİ

Kent Müzesi Bahçesindeki Büfe Alanı, Kent Hizmetleri Tarafından İşletilecek

ALANYA BELEDİYESİ’NİN MİNİK ÖĞRENCİLERİ SAHİLDE DOYASIYA EĞLENDİ

Başkan Bozbey, “Hatay Ulu Cami‘yi haziran 2026’da bitireceğiz”

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu başkanlığında, belediyemize ait birim amirleriyle belediyemiz meclis salonunda bir toplantı gerçekleştirildi.