Tarih: 22.09.2024 21:56

BAŞKAN ÖNTÜRK, SAMANDAĞ'DA ESNAF VE GENÇLERLE BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

BAŞKAN ÖNTÜRK, SAMANDAĞ'DA ESNAF VE GENÇLERLE BULUŞTU

ÖNTÜRK’TEN BURS MÜJDESİ

 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, bir dizi program ve açılışlarda bulunmak üzere Samandağ ilçesinde çarşı esnafını ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

 

İlçenin sorun ve ihtiyaçları dinleyen HBB Başkanı Mehmet Öntürk, yapılan çalışmaları değerlendirerek yeni projelere de değindi.

 

“HİZMET İÇİN VARIZ”

 

Esnafların iş yerlerine ziyaretler gerçekleştiren Başkan Öntürk, "Biz burada hizmet için varız, siyaset için değil." ifadesini kullanarak ilçenin sorunlarını çözmek için birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

 

Samandağ için elinden gelenin fazlasını yapacağının altını çizen Öntürk, Turizm Master Planı çalışmalarının başladığını belirterek ilçedeki sosyal alanlar ve taziyeevleri gibi projelere de değindi.

 

Başkan Öntürk, esnaf ziyareti sırasında bir kafede oturan gençlerin daveti üzerine masalarına oturarak sohbet etti.

 

“HER ZAMAN GENÇLERİN YANINDAYIM”

 

Şehir dışına üniversite okumak için giden öğrencilere Başkan Öntürk, “Bir ihtiyacınız, bir derdiniz olursa çekinmeden arayın beni.” diyerek her zaman gençlerin yanlarında olduklarını vurguladı.

 

İlk Bavulum İlk Biletim projesini hayata geçirdiklerini de anımsatan Başkan Öntürk ayrıca YKS’de ilk 10 bine, LGS’de ise %1’lik dilime giren öğrencilere burs verileceği müjdesini dile getirdi.

 

Not: Haberin fotoğraflarını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

Fotoğraf: https://we.tl/t-wIC8aIVNbo

Video: https://we.tl/t-buOdMFDyv4


Hatay,Hatay Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —