BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ, "KARAKÖPRÜ’DE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ BAŞLATIYORUZ"

DİĞER 3.05.2024 18:47:37 0
BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ,

Karaköprülüleri temizlik seferberliğine katkıda bulunmaya çağıran Başkan Nihat Çiftçi,“Vatandaşlarımızın, çöplerimizi poşetleyerek çöp kutularına atmayı ailemize ve çocuklarımıza öğretmeye davet ediyorum.” dedi.

Güneydoğunun modern yüzü Karaköprü’de,  temizlik noktasında fark yaratmak için Karaköprü Belediyesi, sokak sokak, cadde cadde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

“KARAKÖPRÜ’DE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ BAŞLIYOR!"

Karaköprü’de temizlik seferberliği başlattıklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Dönem olarak bahar dönemindeyiz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde bir takım toplantılar yaptık. Önümüzdeki günlerde Karaköprü’müzün temizliği için ciddi anlamda bir temizlik kampanyası başlatacağız. Her mahallemizde, caddelerde, sokaklarda ve tüm kaldırımlarda büyük bir temizlik atağı getireceğiz. Temizlik imandandır anlayışı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Temizliği korumakta en büyük iş Karaköprülü hemşehrilerimizindir.  Hemşehrilerimiz kentimizi temiz tutarsa bizlerde yerel yöneticiler olarak buraya harcayacağımız kaynakları yine vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltecek farklı projelerde kullanırız.”

“ÇÖPLERİMİZİ POŞETLEYEREK ÇÖP KUTULARINA ATALIM”

“Temiz bir Karaköprü’yü el birliği ile gelecek nesillerimize emanet etmek için duyarlı olmalıyız” diyen Başkan Nihat Çiftçi, Karaköprü’müzün mesire alanı, parklar ve tüm sokaklarımızda çöp kutularımız var. Hemşehrilerimizden çöplerimizi poşetleyerek çöp kutularına atarak bunu ailemize çocuklarımıza öğretmeyi rica ediyoruz. Vatandaşlarımız sokaklarımızı temiz tutarlarsa bizlerde tüm sokaklarımızı tertemiz pırıl pırıl yaparız” şeklinde konuştu.


Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi

SİİRT BELEDİYESİ TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITIMLARINA DEVAM EDİYOR

Mecliste Türk’e Verilen Ceza Kınandı

Şahkulubey Mahallesi’nde yeni yerleşim alanlarının su ihtiyacı karşılandı

ÜNİVERSİTELİ GENÇLERDEN İPEKYOLU ÇİÇEK SERASINA TEKNİK GEZİ

DBB Eş Başkanları birimleri ziyaret etti

DİSKİ: Yeşil alanlarda temiz şebeke suyunu kullanmayalım

BAŞKANIMIZ DR. KAZIM ARSLAN'IN 19 MAYIS MESAJI

ENGELLİLERE HİZMETİ BİR İBADET OLARAK GÖRÜYORUZ

SİİRT BELEDİYESİ HASTA KURTARMA VE YANGIN TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRDİ

25.4°