Başkan Mehmet Kuş’un Kurban Bayramı Mesajı

AK PARTİ 15.06.2024 19:34:58 0
Başkan Mehmet Kuş’un Kurban Bayramı Mesajı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yarın idrak edilecek Kurban Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajında, yardımlaşmanın önemine vurgu yaptı. “Başkan Kuş, Allah’a yakınlaşmak amacıyla kesinlen kurbanlarımızın, bizlerin kalplerini de birbirine yakınlaştırmaya, muhabbetimizi artırmaya vesile olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

Yüce dinimiz İslam’ın, mali gücü yeterli olan Müslümanlar için emrettiği kurban ibadetinin ifa edildiği mübarek bayram günlerine bizleri tekrar ulaştırdığı için Cenab-ı Allah’a hamd ederken, İslam alemini derinden yaralayan Filistin topraklarındaki katliamların son bulmasını ümit ediyoruz.

Kurban Bayramı ve Hac, Allah’a yakınlaşmanın, duanın, her türlü kötülükten arınarak eşref-i mahlukat olmanın, birlikte yaşama bilinci ve idrakin zirveye ulaştığı günlerdir. Yardımlaşma ve hiç tanımadığı insanlara iyilik yapmanın getirdiği gönül rahatlığıyla Kurban Bayramı, Müslümanların birbirine kenetlendiği, takva ve şahitlik günleridir. Rabbim, her birimizi bu bilinçle bayramı idrak eden kullarından eylesin diyerek, mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum.

Her bayram olduğu gibi bu bayram da belediyemiz olarak huzur içinde bir bayram geçirilmesi için gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Kurban satış ve kesim yerlerimiz belirlenmiş ve bu noktalarda gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Temizlik ekiplerimiz ve zabıta birimlerimiz, Kurban Bayramı süresince görevlerinin başında olacak, hiçbir olumsuzluk yaşanmaması için azami gayret göstereceklerdir.

Siz kıymetli hemşehrilerimizden ricamız, kurban kesimi için belirlenen ve uygun olan yerler dışında, halkımızı rahatsız edecek, çevremizi kirletecek şekilde kurban kesimi yapmamanız, kurban atıklarını mutlaka toplama noktalarına bırakarak bu mübarek günlere yakışır şekilde bir bayram geçirmemize destek olmanızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Allah’a yakınlaşmak amacıyla kesinlen kurbanlarımızın, bizlerin kalplerini de birbirine yakınlaştırmaya, muhabbetimizi artırmaya vesile olmasını diliyor,  mübarek Kurban Bayramınızı en içten duygularımla tebrik ediyorum.


Şanlıurfa,Eyyübiye Belediyesi

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Ailelerin Sevinçlerine Ortak Olmaya Devam Ediyor

Koyuncu Sera Yönetimi’nden Başkan Öztaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Öztaş, Jandarma’nın 185. Yıl Dönümü Kutlamalarına Katıldı

Başkan Öztaş, Hem Esnafları Hem de Hemşehrilerimizi Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Ticaret İl Müdürü Mahmut Yayla’dan Adnan Öztaş’a Tebrik Ziyareti

Başkan Öztaş Cumhuriyet ve Konak Parklarında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Sandıklı Belediyesi Bayramlaşma Programı

Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı’ndan Başkan Öztaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Öztaş, Düğün, Nişan ve Sünnet Törenlerine Katıldı

34.8°