AK PARTİ 19.09.2024 19:59:24 0
Başkan Mehmet Kuş Muhtarlar ve Vatandaşları Ağırladı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bugün makamında muhtarlar, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ağırladı. Kendisine iletilen her bir talebi dikkatle dinleyerek ilgili birimlere talimat veren Başkan Kuş, ilçede yaşayan her kesimin sorunlarına çözüm üretmek ve taleplerini karşılamak için yanlarında olduklarını ifade etti.

Mesaisinin neredeyse tamamını sahada, vatandaşlarla iç içe geçiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bugünkü çalışmalarına başkanlık makamında yaptığı kabullerle devam etti.

İlçedeki mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve yüzlerce vatandaşı makamında ağırlayan Başkan Kuş, kendisine iletilen sorunlar, talepler ve önerileri dinleyerek, ilgili birimlere talimat verdi.

Eyyübiye Belediyesi’nin çalışmalarına gösterdikleri yoğun ilgi ve destekten dolayı muhtarlara ve vatandaşlara teşekkür eden Başkan Kuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. İlçemizin ihtiyaçlarına çözüm üretmek için her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa,Eyyübiye Belediyesi

Başkan Doğan, Bakan Uraloğlu’nu belediyede ağırladı

Yeşilyurt’ta Avrupa Hareketlilik Haftası Dolu Dolu Geçecek

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “ÖNCÜ PROJE TÜRKİYEYE MODEL OLDU”