BAŞKAN MEHMET GÜREL’İN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

CHP 9.05.2024 13:05:36 0
BAŞKAN MEHMET GÜREL’İN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Mehmet Gürel, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Engellilik hali sadece engellileri ve ailelerini değil, toplumun tamamını ilgilendiren önemli bir konudur. Öyle ki bu kıymetli kardeşlerimizin hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma konusunda hepimize önemli görevler düşmektedir.

Engellilik, sadece kişinin ya da mensubu olduğu toplumun değil, tüm insanlığın ortak sorunudur. Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur. Kendimizi onların yerine koyarak düşünmeli ve engelli insanlarımızın daha rahat yaşayabileceği bir dünya kurmak için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız.

Yalova Belediyesi olarak şehrimizi engelsiz bir şehir haline getirmek için tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışıp tüm engelleri hep birlikte aşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nın, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik toplumsal duyarlılığı güçlendirmesini diliyor, engellilerimize ve ailelerine sağlıklı, mutlu, huzurlu ve engelsiz bir yaşam diliyorum.”

Yalova,Yalova Belediyesi

Başkan Özmen ESAY eğtimlerini yerinde takip etti

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM 19 MAYIS KUTLAMASI ALANYA FENER ALAYI VE YÜZYÜZEYKEN KONUŞURUZ KONSERİYLE UNUTULMAZ BİR BAYRAM YAŞADI

Bolu Belediyesi’nden coşkulu 19 Mayıs kutlaması