BAŞKAN KURT YAĞMUR DUASINA KATILDI

CHP 5.05.2024 19:06:28 0
BAŞKAN KURT YAĞMUR DUASINA KATILDI

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Hamidiye Mahallesi tarafından düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen Yağmur Duası ve Hıdırellez Şenliğine katıldı. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Mahmudiye’nin Hamidiye Mahallesi tarafından düzenlenen Geleneksel Yağmur Duası ve Hıdırellez Şenliğine katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz’ın da katıldığı etkinlikte vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Başkan Kurt, vatandaşların istek ve beklentilerini dinledi. Hamidiye sakinleri de ilgi ve ziyaretinden dolayı Başkan Kazım Kurt’a teşekkür etti. 

“BU BAHAR ÜLKEMİZE UMUT OLSUN”
Etkinlikte konuşan Başkan Kurt, yağmur dualarının kendileri için büyük önem taşıdığını vurguladı. Edilen duaların kabul olmasını dileyen Başkan Kurt, Hıdırellez’in Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar’da kutlanan bahar bayramı olduğuna dikkat çekti. Başkan Kurt, “Hıdırellez, baharın geldiğinin müjdecisi. Türkiye ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiriyor. Yaşam şartları zorlaştı, hayat çok pahalı, enflasyon yüzde yüzleri geçti. Bu bahar, ülkemize umut olsun. Edilen dualar, tutulan dilekler kabul olsun” dedi.


Eskişehir,Odunpazarı Belediyesi

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Baltacı’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Başkan Tetik 19 Mayıs mesajında gençlere seslendi

Başkan Tugay Samsun’da

19 Mayıs’ta toplu ulaşım yüzde 50 indirimli

Gençlik Bayramı'nda çocuklar da doyasıya eğlendi

19 Mayıs Futbol Turnuvası Sona Erdi

CHP GENEL BAŞKANINDAN İMAMOĞLU’NA TEBRİK ZİYARETİ

BAŞKAN BALABAN 19 MAYIS’I KUTLADI

25.4°