Başkan Kocagöz ile Hasta Yakınları Konukevi’nde konfor dönemi

CHP 22.09.2024 19:21:16 0
Başkan Kocagöz ile Hasta Yakınları Konukevi’nde konfor dönemi
Kepez Belediyesi’nin Hasta Yakınları Konukevi, Başkan Mesut Kocagöz’ün “önce insan” yaklaşımıyla misafirlerine konforlu ve kaliteli bir hizmet sunuyor. Başkan Kocagöz, kapasitesini yüzde 115 artırarak, 2024 yılında konaklayan misafir sayısını geçen yıla göre iki katına çıkaran Hasta Yakınları Konukevi’ni ziyaret etti.  

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, vatandaşları konforlu belediyecilik hizmetleriyle buluşturmaya devam ediyor. Kepez halkına daha modern, erişilebilir ve ihtiyaçlara cevap veren çözümler sunarken, ilçeye gelen vatandaşların konforuna yönelik hizmetleri de ayrıca önemsiyor. Başkan Kocagöz dönemiyle birlikte, Hasta Yakınları Konukevi, misafirlerine her açıdan rahat ve konforlu bir konaklama imkânı sunarken, bölgedeki sağlık hizmetlerine erişen hasta ve yakınlarına büyük bir destek sağlıyor. Hasta Yakınları Konukevi’nde gerçekleştirilen yeniliklerle misafirlere konforlu ve erişilebilir bir hizmet sunuluyor. Başkan Mesut Kocagöz'ün öncülüğünde yapılan iyileştirmelerle, konukevi kapasitesini yüzde 115 artırarak, 2024 yılında konaklayan misafir sayısını geçen yıla göre iki katına çıkardı. Mayıs ayından itibaren 731 misafir konukevinden faydalandı.

7 GÜN 24 SAAT HİZMET

Eskiden, konukevi 17.30’dan sonra yeni misafir kabul edemezken, Başkan Kocagöz döneminde bu uygulama kaldırılarak, 7 gün 24 saat kabul hizmetine başladı. Gecenin herhangi bir saatinde gelen misafirlerin, hemen konaklama işlemleri yapılıyor.  Ve ertesi gün eksik belgelerini getirme imkânı sunuluyor. Bu sayede, acil durumlarda hastane çevresinde kalmak zorunda olan hasta yakınları, büyük bir rahatlıkla konukevi hizmetlerinden yararlanabiliyor.

ENGELLİ MİSAFİRLERE ÖZEL HİZMET

Konukevi, engelli misafirler için de özel olarak tasarlanmış 4 adet odaya sahip. Bu odalar sadece engelli bireylere tahsis edilirken, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği odalara servis ediliyor. Konukevinde sunulan ücretsiz çay ve kahve servisi ise 24 saat kesintisiz devam ediyor.

YENİLENEN BAHÇE VE LOBİ ALANI

Hasta Konukevi’nin kullanıma kapalı olan bahçesi de 11 günlük yoğun bir peyzaj çalışması sonrası yeniden hizmete açıldı. Bahçeye banklar ve kamelyalar eklenerek, hastane stresinden uzak, yeşillikler içinde ferah bir alan yaratıldı. Aynı şekilde, misafirlerin zaman geçirebileceği lobi alanında da yenilikler yapıldı. Artık misafirler, lobide çay ve kahvelerini yudumlayarak televizyon izleyebiliyor, masa tenisi oynayabiliyor. Ayrıca, lobi kütüphanesindeki kitaplar çeşitlendirilerek, 247 olan kitap sayısı 1863’e çıkarıldı.

ÇOCUKLARDA DÜŞÜNÜLDÜ

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün çocuklara olan sevgisi de konukevinde kendini gösterdi. Kapalı olan çocuk oyun parkı yenilenerek, yeniden hizmete açıldı. Hasta Konukevi’ne gelen çocuklara, balon, oyuncak ve boyama kitapları hediye ediliyor.  Böylece konukevi, sadece yetişkinlerin değil, çocukların da rahat edebileceği bir mekan haline getirildi.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ÜCRETSİZ

Kepez Belediyesi meclisinden alınan karar doğrultusunda, şehit ve gazi ailelerine ücretsiz konaklama imkanı da sunuluyor. Ayrıca güvenlik tedbirleri de artırıldı. Kullanılmayan kameralar yeniden aktif hale getirildi. Yangın ve alarm sistemlerinin bakımları yapıldı. Kepez Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu bir hizmet sunabilmek amacıyla dilek, şikayet ve öneri ofisini hayata geçirdi. Antalya’ya tedavi amacıyla gelen hasta ve yakınlarına, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği imkanı da sunuluyor.
Kepez Belediyesi Hasta Yakınları Konukevi, Başkan Mesut Kocagöz’ün “önce insan” yaklaşımıyla misafirlerine çok daha konforlu ve kaliteli bir hizmet sunuyor.

ÖNCELİĞİMİZ KALİTELİ HİZMET

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Antalya'ya tedavi için gelen hasta ve yakınlarının konakladığı Hasta Konuk Evini ziyaret etti. Konukevi’nin yenilenen alanlarını gezdi, hasta yakınları ile sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi. Lobi de masa tenisi oynadı, konuk odalarını ve yemek haneyi gezdi.  Çalışanlara özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kocagöz, bu hizmetin hasta ve yakınları için taşıdığı öneme dikkat çekti. Tedavi sürecinde ailelerin konforlu bir ortamda ağırlanmasının, hem fiziksel hem de psikolojik destek sağladığını vurgulayan Başkan Kocagöz, "Antalya'ya tedavi için gelen hastalar ve yakınları için bu konukevimiz büyük bir anlam taşıyor. Misafirlerimize burada kaliteli ve en güzel hizmeti sunmak, bizim için bir önceliktir" dedi.
 
 
 
 

Antalya,Kepez Belediyesi

İMAMOĞLU 4. ULUGAZİ YAĞLI GÜREŞ FESTİVALİ’NDE

Avrupa Hareketlilik Haftası başladı

Başkan Zeyrek, Gördes’te Açılışlar ve Halk Buluşması Gerçekleştirdi

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı'nda huzur molası

Merkezefendi Belediyesi Kış Spor Okulları Kurs Kayıtları Başladı

Kemer Belediye U16 dolu dizgin

‘Atıksız Bir Dünya’ sloganıyla çöp toplama etkinliği yapıldı

BAŞKAN BEŞİKÇİOĞLU ZAFER KOLEJİNDE GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

TMMOB’dan Başkan Topaloğlu’na ziyaret

24°