Başkan Kaya, kazada hayatını kaybeden Korkmaz’ın cenazesine katıldı

CHP 28.04.2024 18:44:30 0
Başkan Kaya, kazada hayatını kaybeden Korkmaz’ın cenazesine katıldı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, belediyeye ait atık toplama aracının çarpması sonucu hayatını kaybeden Özer Korkmaz’ın cenazesine katılarak yakınlarına başsağlığı diledi.

Korkmaz için Ortahisar ilçesi İncesu Mahallesinde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenazeye Korkmaz’ın ailesi, yakınları, sevenleri ve çok sayıda vatandaşın yanı sıra Belediye Başkanı Kaya Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte katıldı. Korkmaz’ın cenazesi kılınan namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Başkan Kaya kazayla ilgili şu açıklamada bulundu:

“Belediyemize ait atık toplama aracının karıştığı kazada maalesef Özer Korkmaz ağabeyimizi kaybettik. Çok üzgünüm. Tarifsiz bir üzüntü içindeyim. Kazayla ilgili gerekli inceleme ve soruşturmayı Savcılık ve Emniyet birimlerimiz yürütüyor. Biz de belediye olarak kurumsal inceleme ve soruşturmayı yürütüyoruz. Kazanın her yönüyle aydınlatılması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ben tekrar kazada hayatını kaybeden ağabeyimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Temennimiz bu tür kazaların bir daha yaşanmamasıdır.”

Trabzon,Ortahisar Belediyesi

BİNLERCE KİŞİ 19 MAYIS COŞKUSUYLA KOŞTU