BAŞKAN HÜRRİYET’TEN OKULLARA YEMEK MÜJDESİ

CHP 25.04.2024 15:14:18 0
BAŞKAN HÜRRİYET’TEN OKULLARA YEMEK MÜJDESİ

İzmit Belediye meclis toplantısında okullara bir öğün ücretsiz yemek hizmeti konusunda müjde veren Başkan Hürriyet, “Önümüzdeki haftalarda kaymakamlık ile protokol yapıp okullara bir öğün ücretsiz yemek hizmeti sağlayacağız” dedi

İzmit Belediyesinin 2024 yılı Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Fatma Kaplan Hürriyet’in başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısı belediye meclis salonunda yapıldı. Meclis toplantısında 34 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

“Ücretsiz ve Hijyenik Bir Şekilde Sunacağız”

Meclis toplantısında müjde veren Başkan Hürriyet, “Kaymakam Bey sonunda bizimle protokol konusunda söz verdi. Önümüzdeki haftalarda kaymakamlık ile protokol yapacağız. Bundan sonra dezavantajlı ilk ve ortaokulların olduğu bölgelerde bir öğün yemeği aşevimizden, ücretsiz ve hijyenik bir şekilde sunacağız” dedi.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Nazilli’de 8 ayrı noktada eş zamanlı çalışma