BAŞKAN HÜRRİYET’TEN, CHP GRUBU ADINA BÜYÜKŞEHİR İÇİN CANLI YAYIN TEKLİFİ

CHP 26.04.2024 05:22:00 0
BAŞKAN HÜRRİYET’TEN, CHP GRUBU ADINA BÜYÜKŞEHİR İÇİN CANLI YAYIN TEKLİFİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili aynı zamanda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Büyükşehir Meclis Toplantılarının sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak yayınlanması hakkında meclis başkanlığına teklif verdi

31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısının Nisan ayı oturumu yapıldı. Oturumda CHP Grubu adına; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili aynı zamanda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in verdiği önergede, Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantılarının sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak yayınlanması teklif edildi.

Geniş Kitlelere Ulaşabilmesi
CHP grubunun verdiği teklifte şu ifadeler kullanıldı, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantılarının, geniş kitlelere ulaşabilmesi ve meclis faaliyetlerinin şeffaf bir şekilde vatandaşlarımız tarafından izlenebilmesi amacıyla, belediyemizin resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmasını teklif etmekteyiz. Bu yayın, tüm meclis toplantılarını kapsayacak şekilde düzenli olarak gerçekleştirilmelidir.

Uygulamanın Bir An Önce Hayata Geçirilmesi İstendi
Yukarıda belirtilen nedenlerle, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantılarının sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlanması yönünde karar alınmasını; ilgili birimlerin teknik altyapı ve yayın süreçlerinin planlanması ve uygulanması için gerekli düzenlemeleri yapmalarını ve bu uygulamanın bir an önce hayata geçirilmesini arz ve teklif ederiz.”


Kocaeli,İzmit Belediyesi

86 yaşındaki Cemil Merttürk Eşrefpaşa Hastanesi’nde şifa buluyor

İzmir’in barajlarında su seviyesi düştü

“Buca’da su baskınları bitecek”

TÜM SAĞLIK HİZMETLERİ TEK ÇATI ALTINDA

Mamak Belediyesi Meclis Mesaisinde 2. Gün

Mamak Belediyesi Meclis Mesaisinde 2. Gün

Büyükşehir, Kentte Olumsuz Bir Durum Yaşanmaması İçin Ekipleriyle Alarma Geçti

TOPLU TAŞIMADA 70 NO'LU YANIKAĞIL-KAPAKLI-KARAAĞAÇ HATTI HİZMETE GİRDİ

Büyükşehir Mezarlıklarda Bakım Ve Temizlik Çalışmaları Başlattı

17°