BAŞKAN HÜRRİYET, VATANDAŞLARI DOĞRUDAN DİNLEDİĞİ HALK BULUŞMALARI’NA DEVAM EDİYOR

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmitlilerin sorun, talep ve önerilerini doğrudan dinlemek adına başlattığı Halk Buluşmaları’na devam ediyor

İzmitlilerle doğrudan iletişim kurmak için 2 ay önce başlayan Halk Buluşmaları devam ediyor. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, makamında ağırladığı vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına kulak verdi. Vatandaşlar karşılaştıkları sorunları ve beklentilerini doğrudan belediye yönetimine iletme şansı buldu.

Vatandaştan Hürriyet’e Teşekkür

Programda yer alan birim müdürleri vatandaşların talep, öneri ve sorunlarını tek tek not aldı. Başkan Hürriyet, taleplerin ilgili müdürlükler tarafından değerlendirileceğini ve çözüm süreçlerinin takip edileceğini belirtti. Vatandaşlar, kendilerini samimiyetle dinleyen Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

İZMİT BELEDİYESİ, YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI SAHA ÇALIŞMALARINA START VERDİ

YUNUSEMRE İLE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

MANAVGAT BELEDİYESİ SOĞUK HAVA DEPOSU AÇILDI

3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu için Trafik Düzenlemesi

BÜYÜKŞEHİR GENÇLERİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYOR

ÖZGÜR GUFİT ÇELİK VEFAT İLANI

Başkan Görgel: “Sebze ve Meyve Halimizde Yeni İş Yerlerini Teslime Hazırlıyoruz”

DR. İSMAİL YAĞIZ CADDESİ YOL ÇALIŞMASI SONA ERDİ

HATİCE HATUN ÇOCUK MEKTEBİ ÇOCUKLARIN GÖZDESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Başkan Pekyatırmacı’dan İnceleme SELÇUKLU BELEDİYESİ TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI SPOR TESİSLERİNDEN BİRİNİ KONYA’YA KAZANDIRIYOR

Traktörleriyle geldiler, kırmızı halılarla karşılandılar

KONYA’NIN EĞİTİM MARKASI KOMEK YENİ DÖNEME 63 BİN KURSİYERLE BAŞLADI

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI AKABE VE İŞGALAMAN MAHALLELERİNDE SÜRÜYOR

Başkan Büyükkılıç, 11 Yıllık Anıyı Kayseri Kitap Fuarı’nda Yeniledi

Tüm Türkiye Deniz Ali İçin Tek Yumruk Oldu

Büyükşehir, Gönen Katı Atık Aktarma İstasyonu’nu faaliyete geçirdi

MANAVGAT SULU BOYA FESTİVALİ BAŞLADI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN DÜNYA MEME SAĞLIĞI GÜNÜ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Manisa Büyükşehir Belediyesinden Kadınlara Özel Körfez Turu

İnegöl Belediyesi’nin 2025 Bütçesi 1,8 Milyar Tl

Nilüfer Felsefe Buluşmaları’nın ilk konuğu Prof. Taşdelen

Kayseri Büyükşehir, Şehrin Depremselliğini Ortaya Çıkarıyor

GENÇLERE DESTEK TEPEBAŞI'NDA

Belediyemiz Gazianteplileri Sevdikleri Kitaplar Ve Yazarlarla Buluşturuyor

Esnaf ve Sanatkârlar Derneği’nden Başkan Büyükkılıç’a Gastronomi Günleri ve Kitap Fuarı Teşekkürü

MERAM’IN PARK VE BAHÇELERİNE KIŞ BAKIMI

Coşkun Aral İklim Değişikliği Zirvesi’nde mermer ocakları tehlikesine dikkat çekti

Belediye Başkanımız Veysel Topçu’nun talimatları doğrultusunda ilçemiz Sanayi Sitesinde devam eden çalışmaların 2. etabı kapsamında önemli adımlar atılmaya devam ediyor.

BAŞKAN GENÇ: UMMAN İLE İLİŞKİLER GÜÇLENECEK

Rojin için sessiz yürüyüş: Olay çözülene kadar mücadele sürecek

Yükleniyor