BAŞKAN HÜRRİYET, “SARBAŞ’I HALKA HİZMET EDEN BİR ŞİRKETE DÖNÜŞTÜRDÜK”

İzmit Belediyenin 2023 faaliyet raporunu sunan Başkan Hürriyet, “Daha önce belediye başkanına lüks araç kiralayan SARBAŞ’ı halka hizmet eden bir şirkete dönüştürdük” dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Nisan ayı meclisinde 2023 yılı faaliyet raporunu okudu. Halka dokunan projelerini tek tek anlatan Hürriyet, “İstihdam Ofisi kurduk. Bilgi İşlem Müdürlüğümüzün yazığı https://kariyer.izmit.bel.tr/ sayfamızdan kayıt oluşturarak İstihdam Ofisimize başvurulabilir. Aday havuzumuzda 62 firmamız var. Kriterlere göre iş arayanları firmalara yönlendiriyoruz. 2023 yılı sonu itibariyle sistemimizde kayıtlı CV sayısı 20.307’ye ulaştı.

“Sermayesi %100 İzmit Belediyesine Ait”

“SARBAŞ şirketimizi geliştirdik, büyüttük. Daha önce belediye başkanına lüks araç kiralayan şirketken biz halka hizmet eden bir şirkete dönüştürdük. Gülümse Kafeler, Kent Lokantaları, Balkan Dernekleri Yerleşkesi, Aquapark gibi birçok alanı, sermayesi %100 İzmit Belediyesine ait olan SARBAŞ şirketi ile işletiyoruz.

“3 Bin 55 Kişi 1 TL Karşılığında Nikahını Yaptı”

Kocaeli’de nikah salonları sadece İzmit’te 1 lira. 5 senedir 1 lira olarak devam ediyor. Geçen sene de 3 bin 55 kişi, 1 TL karşılığında nikahını yaptı. Kuruçeşme Yaşam Merkezi ve Cumhuriyet Parkı Yaşam Merkezi’nin hayata geçirdik. Bu alanlarda çok sayıda ücretsiz hizmeti halkımıza sunuyoruz. Girişimci kadınlara destek olmak ve köy hayatını turizm anlamında geliştirmek için Çınar Kadın Kooperatifi ile birlikte Çınar Kahvaltı Evi’ni açtık” dedi.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

GENÇLİK BAYRAMI’NDA TRENLER ÜCRETSİZ

OSMANİYE’YE HIZLI TREN GELECEK

ÖĞRETMENLER, YAZ DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMINA İSTEDİKLERİ İLLERDE KATILABİLECEK

19 MAYIS COŞKUSU DOYASIYA YAŞANDI

ADALET BAKANI TUNÇ, SAKARYA'DA "3. İŞ HUKUKU DEĞERLENDİRME SEMPOZYUMU"NA KATILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş: “Toplam 4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdık"

“19 Mayıs’ta Yakılan Bağımsızlık Ateşi Asla Sönmeyecek”

İnegöllü Gençler 19 Mayıs Coşkusunu Sokaklara Taşıdı

Başkan Palancıoğlu: “ Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak.”

19 Mayıs, Kadıköy'de Coşkuyla Kutlanacak

DİSKİ, bin 325 sondaj kuyusunu yeniliyor

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

BAŞKAN GENÇ’TEN 19 MAYIS MESAJI