BAŞKAN HÜRRİYET, “İNÖNÜ CADDESİ ESNAFLARI İLE MÜCADELEYİ CİDDİYE ALARAK DEVAM EDECEĞİZ”

CHP 18.06.2024 19:58:52 0
BAŞKAN HÜRRİYET, “İNÖNÜ CADDESİ ESNAFLARI İLE MÜCADELEYİ CİDDİYE ALARAK DEVAM EDECEĞİZ”

Büyükşehir Belediyesi meclis toplatısında İnönü Caddesi esnaflarının tek şerit mağduriyetini gündeme getiren Başkan Hürriyet, “İnönü Caddesi esnafları ile mücadeleyi ciddiye alarak devam edeceğiz. Trafiğin tek şerit olmasından dolayı mağdurlar” dedi

Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında İnönü Caddesi esnaflarının sorunları konuşuldu. Bölge esnafının sorunlarını dile getiren CHP Grup Başkan Vekili ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “İnönü Caddesi esnaflarının kan ağlamadı, genel durumunun vermiş olduğu sıkıntı ile birlikte 5 yıldır yapılmayan hizmetlerine esnafa verdiği zarar sonucu bugün esnaflar burada. Ciddi bir mücadele veriyorlar. Seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

“Esnaf Kan Ağlıyor”

Eğer gerçekten İnönü Caddesinin sorunları Cumhuriyet Parkının düzenlenmesi ile çözülecekse hemen yapalım. Bu konuda hiçbir tereddüttüm yok. Ama sorun bu kadar basit değil. Belli ki AK Partili arkadaşların Cumhuriyet Parkı içlerinde kalmış. Bir türlü o konuyu aşamıyorlar. İnönü Caddesinin sorunlarını ciddi bir şekilde konuşmamız lazım. Tahir Bey sürekli ‘master plan’ dedi. İnönü Caddesine çiçeklik ve gölgelik yapıldı. Bölgenin sorunu bunlar değil. Esnaf kan ağlıyor. İnönü Caddesi esnafları ile mücadeleyi ciddiye alarak devam edeceğiz. Trafiğin tek şerit olmasından dolayı mağdurlar” dedi.


Kocaeli,İzmit Belediyesi

GURUR VE COŞKU BİR ARADA YAŞANDI

TURGUTREİS KIYI ŞERİDİNDE AYDINLATMA ÇALIŞMALARI

Kum Zambakları Demre'de Çiçek Açtı

OKUL ÇEVRELERİNDE OTOPARK SORUNUNA EL ATILIYOR

Denizli Defterdarlığı Menkul Mal Satış İlanı

Esenyurt’ta Demokrasi Dersi

BAŞKAN GÜREL, İTFAİYE PERSONELİNİ ZİYARET ETTİ

Ortahisar Belediyesi, sel ve heyelan yaşanan ilçelerde canla başla çalışmalarını sürdürüyor

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ

31.9°