Tarih: 30.09.2024 12:15

BAŞKAN HÜRRİYET, HALK GÜNÜ BULUŞMALARINA 4 EKİM’DE DEVAM EDECEK

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 4 Ekim’de düzenlenecek Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya gelecek

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını birebir dinlemeye büyük önem veriyor. Bu kapsamda düzenlenen Halk Günü programları, halkın yoğun ilgisiyle devam ediyor. Bir sonraki buluşma, 4 Ekim Cuma günü 10.00 – 14.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Çözüm Üretiliyor

Halk buluşmalarında Başkan Hürriyet’in yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulunuyor. Vatandaşlar, belediyenin farklı birimlerini ilgilendiren konularda anında bilgilendiriliyor ve çözümler üretiliyor.

Başvuru İçin

Programa katılmak isteyenler, 0262 318 00 00 ve 0532 166 41 41 numaralı Çınar Halk Masa WhatsApp Hattı üzerinden başvuru yapabilir.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Orjinal Habere Git