BAŞKAN HÜRRİYET, “30 AĞUSTOS, MİLLETİMİZİN YENİLMEZ GÜCÜNÜN SİMGESİDİR”

CHP 31.08.2024 16:22:00 0
BAŞKAN HÜRRİYET, “30 AĞUSTOS, MİLLETİMİZİN YENİLMEZ GÜCÜNÜN SİMGESİDİR”

30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayınlayan Başkan Hürriyet, “30 Ağustos, milletimizin yenilmez gücünün simgesidir” dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: 30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde kazandığı en büyük zaferlerden biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, kahraman ordumuzun ve milletimizin azim ve kararlılığıyla kazanılan bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atılmasında ve bağımsızlığımızın ebediyen korunmasında kritik bir dönüm noktası olmuştur.

“Bu Yıl Da Halkımızla Birlikte Kutluyoruz”

Bu zafer, milletimizin iradesini, vatan sevgisini, özgürlüğe olan inancını ve milletimizin yenilmez gücünü dünyaya bir kez daha göstermiştir. İzmit Belediyesi olarak, bu büyük zaferi her yıl olduğu gibi bu yıl da coşku ve gururla kutlayacağız. Milli bayramlarımızı yıllardır ruhuna uygun şekilde, halkımızın katılımıyla, birlik ve beraberlik içinde kutlamaktan büyük onur duyuyoruz.

“Zafer Bayramımız Kutlu Olsun”

Tüm İzmit halkını, düzenleyeceğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programlarına davet ediyorum. Hep birlikte bu anlamlı günü coşkuyla kutlayarak, tarihimize olan saygımızı ve gelecek nesillere bırakacağımız mirası bir kez daha vurgulamak için sizleri aramızda görmek istiyoruz. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.


Kocaeli,İzmit Belediyesi

ERASMUS ÖĞRENCİLERİ İLE KIYI TEMİZLİĞİ

Kış Spor Okulları

BAŞKAN YILMAZ’A ARAZİ YOLU TEŞEKKÜRÜ

Türkiye’nin en büyük fotoğraf festivali başlıyor

Avrupa Hareketlilik Haftası Başlıyor

Mersin Büyükşehir’in Kurs Merkezleri’nden Mezun Olan Öğrencilerden Başkan Seçer’e Ziyaret

Son kullanma tarihi geçmiş ürünler imha edildi

Veli Gündüz Şahin’den Ankaralı Turgut’a Ziyaret

E-Moloz

32.5°