BAŞKAN HÜRRİYET, 28 HAZİRAN’DA KOCAELİ FUARI’NI HATIRLATTI

CHP 2.07.2024 14:06:52 0
BAŞKAN HÜRRİYET, 28 HAZİRAN’DA KOCAELİ FUARI’NI HATIRLATTI

Başkan Hürriyet yaptığı açıklamada, “Kocaeli Fuarı’nın bugün 55. kuruluş yıl dönümü. O günlerin enerjisi ve coşkusu şimdi sadece anılarda kaldı” dedi

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103’ün yıl dönümü kentte coşku ve gururla kutlanmaya devam ediyor. Bu önemli günün bir başka özelliği ise Kocaeli Fuarı’nın kuruluşunun 55. yıl dönümü olması. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yaptığı açıklamada bu özel günü tekrar hatırlattı.

“Sabırsızlıkla Bekledik”

Başkan Hürriyet yaptığı açıklamada, “Bugün 28 Haziran. İzmit’in Kurtuluşu’nun 103’üncü; Kocaeli Fuarı’nın ise 55. kuruluş yıl dönümü. Eskiden her 28 Haziran’da, fuarın kapılarını açmasını sabırsızlıkla beklerdik. O günlerin enerjisi ve coşkusu şimdi sadece anılarda kaldı.

“Ruhu Yaşatmak İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Kentimizin tarihine ve yaşanmışlıklarına saygı duymak, geçmişin izlerini korumak önemliydi… Bu önemli günleri unutmamak ve kentimizin ruhunu yaşatmak için çalışmaya devam edeceğiz…” dedi.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

BAŞKAN GÜREL “ORTAK PAYDAMIZ YALOVA İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

YALOVA BELEDİYESİ’NDEN PAZARYERİ DENETİMİ

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR