BAŞKAN HALLAÇ ; ‘’İTFAİYECİLER HAFTASI KUTLU OLSUN’’

AK PARTİ 24.09.2024 14:11:19 0
BAŞKAN HALLAÇ ; ‘’İTFAİYECİLER HAFTASI KUTLU OLSUN’’

Kahta Belediyesi tarafından İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 310. yılı ve İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla İtfaiye müdürlüğünde program düzenlendi.

İtfaiye müdürlüğünde düzenlenen programda Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, Başkan Yardımcıları ve itfaiye personeli katıldı.

Programda bir konuşma yapan Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, itfaiye erlerinin canlarını hiçe sayarak, büyük fedakarlıklarla görev yaptıklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden görev yapan itfaiyecilerimizin kahramanlık ve fedakârlıkları her türlü takdirin üzerindedir. İtfaiye Teşkilatımız yurt genelinde deprem, yangın, sel gibi afetlerde etkin bir şekilde görev almıştır. Böyle bir İtfaiye Teşkilatına ve sizin gibi değerli mesai arkadaşlarına sahip olduğum için mutluluk duyuyorum. Görevlerinizi aynı sorumluluk duygusu ve hizmet bilinciyle sürdüreceğinize olan inancım tamdır. İtfaiyecilik hizmetlerimizi daha etkin ve verimli bir şekilde sürdürebilmek için hep birlikte daha fazla çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, İtfaiye Teşkilatımızın İtfaiyeciler Haftasını en içten duygularımla kutluyor, meslek yaşamınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi.


Adıyaman,Kahta Belediyesi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL TASARLANAN OKULUMUZ, HAYIRLI OLSUN”

Osmangazililer Menteşeli Cengiz Konseri İle Coştu

Kadınlar, Büyükşehir’le Başkonuş Yaylası’nda Doğayla Buluştu

Şahinbey Ampute Ülkemizi Temsil Edecek

Yeşilyurt Belediyesi’nden ‘Arının Dili, Balın Özü’ Projesi

BAŞKAN HALLAÇ ; ‘’İTFAİYECİLER HAFTASI KUTLU OLSUN’’

Büyükşehir, Yağış Sonrası Gece Boyunca Sahada Çalışmalarını Sürdürdü

Başkan Büyükkılıç, Ahilik Haftası Kutlamalarında Konuştu: “Şehrimizi Seviyoruz”

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TBL’DE İLK İÇ SAHA MAÇINDA GALİP

26.3°