BAŞKAN GÜREL SUBAŞI BELEDİYE BAŞKANI CANBAY’I AĞIRLADI

CHP 10.07.2024 13:55:18 0
BAŞKAN GÜREL SUBAŞI BELEDİYE BAŞKANI CANBAY’I AĞIRLADI

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i makamında ziyaret etti.

Hayırlı olsun temennisinde bulunan ve çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Canbay’a teşekkürlerini ileten Başkan Gürel, ilimizde belediyeler arası işbirliği ve koordinasyonun güçlendirilmesinin önemini vurguladı.

İki belediye başkanı, bölgedeki hizmetlerin daha etkin bir şekilde sunulabilmesi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılabilmesi için ortak projeler geliştirmeyi planladıklarını ifade ettiler. Ziyarette ayrıca, Yalova Belediyesi ve Subaşı Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Ortak projelerin yanı sıra, altyapı çalışmaları ve çevre düzenlemeleri gibi konular da ele alındı.

Ziyaretin sonunda Başkan Canbay, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e misafirperverliği için teşekkür etti ve hediye takdiminde bulundu.

Yalova,Yalova Belediyesi

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ORMAN YANGINI’NA ANINDA MÜDAHALE

BAŞKAN YILMAZ’DAN SOF DAĞI KÖYLERİNE DESTEK

Gölmarmara’dan Gelen 98 Kişilik Kadın Kafilesi Manisa’yı Gezdi

“Cumhuriyet Şehri Denizli”

Alaçatı Windfest 2024 Ödül Töreni ile Sona Erdi

Temiz Yurt Esenyurt

Antalya Turizm Fuarı başlıyor

AİLELERİMİZLE HER BULUŞMAMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATIYOR

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül ile bir araya geldi.