BAŞKAN GÜREL “ORTAK PAYDAMIZ YALOVA İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

CHP 4.07.2024 19:47:11 0
BAŞKAN GÜREL “ORTAK PAYDAMIZ YALOVA İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Ankara’ya gitti. Başkan Gürel’e Ankara temaslarında Başkan Yardımcısı Ömür Bayar ile birlikte Mali Hizmetler Müdürü Serkan Şahin’de eşlik etti.

Ankara temaslarına İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Karahan’ı ziyaretle başlayan Başkan Gürel, ardından AK Parti Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol’la Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya geldi.

Ortak paydanın Yalova olduğunu ve bu şehir için çalıştıklarını belirten Başkan Gürel; “Yapmış olduğumuz ziyaretlerde bizleri misafir eden Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ile İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Karahan’a teşekkür ederim. Ortak paydamız olan şehrimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yalova,Yalova Belediyesi

Çim Konserleri başladı

ASKİ UYARDI:“SERİNLEMEK İÇİN SUYA GİRERKEN CANINIZDAN OLMAYIN”

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMEKLİLERİN YANINDA: 39 BİN 954 EMEKLİYE ON BİRİNCİ KEZ DESTEK ÖDEMESİ