BAŞKAN GÜREL KONUKLARINI AĞIRLADI

CHP 8.05.2024 19:07:24 0
BAŞKAN GÜREL KONUKLARINI AĞIRLADI

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından tebrik ziyareti için gelen konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında Yalova Defterdarı Yusuf Balcı, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mehmet Ali Tekin, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova eski Seçim Kurulu Başkanı Ali Karadağ ile birlikte vatandaşlar Başkan Gürel’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ve tebriklerini ilettiler.

Ziyarete gelen konuklarıyla kentteki çalışmalar, projeler ve güncel konulara ilişkin sohbet eden Başkan Gürel, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür ederek;  “Bundan sonrada tüm resmi kurum, sivil toplum kuruluşu, dernek, sendika ve odalarımızla iş birliği içinde Yalova’mız için hizmet edeceğiz” dedi.

Yalova,Yalova Belediyesi

İMAMOĞLU’NDAN GENÇLERE: HEPİNİZ UMUTSUNUZ