BAŞKAN GÜREL KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

CHP 16.09.2024 20:59:00 0
BAŞKAN GÜREL KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Mevlid Kandili vesilesiyle vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde kurulan stantta vatandaşların Mevlid Kandilini kutlayarak vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.

Başkan Gürel, etkinlikle ilgili açıklamada bulunarak, “Mevlid Kandili, toplumsal dayanışmanın ve manevi huzurun önemini hatırlatan özel bir gün. Bu anlamlı günde, bizler de Yalova Belediyesi olarak vatandaşlarımızla bir arada olmaktan ve onlara kandil simidi ikram etmekten büyük memnuniyet duyduk. Bundan sonra da yapacağımız bu tür etkinliklerimizle manevi değerlerimizi yaşatacak ve toplumsal birlikteliğimizi pekiştireceğiz” dedi.

Yalova,Yalova Belediyesi

Manisa’dan Su Sorununa Ortak Çözüm

36. Uluslararası Tiyatro Festivali Başlıyor

Dosinia Likya Cup Yat Yarışları’na doğru