BAŞKAN GÜREL, İTFAİYE PERSONELİNİ ZİYARET ETTİ

CHP 27.09.2024 23:31:39 0
BAŞKAN GÜREL, İTFAİYE PERSONELİNİ ZİYARET ETTİ

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, İtfaiye Teşkilatı’nın 310. kuruluş yıl dönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Başkan Mehmet Gürel’e, ziyaret boyunca Başkan Yardımcısı Murat Tiryaki, Mesut Tutuğ, Aytaç Mutlu, Hatice Öncü Yürekkorkutan ve Ömür Bayar da eşlik ederek personellere kolaylıklar diledi.

Başkan Gürel, ziyarette yaptığı konuşmada, “Zor bir görev icra ediyorsunuz. Kendi canınızı ortaya koyarak birçok olayın içinde yer alıyorsunuz. Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak birçok tatbikat ve eğitimlerde yer aldığınızı biliyorum. Vatandaşlarımızı, öğrencilerimizi, kurum ve kuruluşlarda çalışanları bilinçlendiriyorsunuz. İtfaiye Haftasının ilk günü de güzel bir etkinliğe imza attık. Emeği geçen herkesi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

İtfaiye personelinin gösterdiği çabanın takdire şayan olduğunu belirten Başkan Gürel, “Sizlerin emekleri sayesinde bizler güvenli bir yaşam sürdürüyoruz. Bu vesileyle, tüm itfaiyecilerin İtfaiye Haftası’nı kutluyor, sağlık ve başarı diliyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Gürel, İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret eden çocuklarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti.


Yalova,Yalova Belediyesi

GURUR VE COŞKU BİR ARADA YAŞANDI

TURGUTREİS KIYI ŞERİDİNDE AYDINLATMA ÇALIŞMALARI

Kum Zambakları Demre'de Çiçek Açtı

OKUL ÇEVRELERİNDE OTOPARK SORUNUNA EL ATILIYOR

Denizli Defterdarlığı Menkul Mal Satış İlanı

Esenyurt’ta Demokrasi Dersi

BAŞKAN GÜREL, İTFAİYE PERSONELİNİ ZİYARET ETTİ

Ortahisar Belediyesi, sel ve heyelan yaşanan ilçelerde canla başla çalışmalarını sürdürüyor

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ

31.9°