CHP 3.10.2024 23:44:18 0
BAŞKAN GÜREL “HER CANLININ YAŞAM HAKKI VARDIR”

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Gürel, bu özel günün, hayvanların yaşam haklarının korunması ve onlara olan duyarlılığın artırılması açısından büyük öneme sahip olduğunu vurguladı.

Gürel, “Hayvanlar, bu dünyanın parçası ve bizlerin en yakın dostlarıdır. Onlara karşı sorumluluklarımızı unutmamalıyız. Her canlının yaşam hakkı vardır ve bu hakka saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca, toplumun her kesimine hayvan sevgisini aşılamalı ve bu konuda farkındalık yaratmalıyız.

Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Koruma Rehabilitasyon Merkezi olarak hayvanların korunması ve bakımı konusunda çeşitli projeler ve etkinlikler düzenliyoruz. Merkezimizde sokak hayvanlarına yönelik yaptığımız çalışmalarla onların güvenli bir yaşam sürmelerine katkıda bulunuyoruz. Sokak canlarımızın hepsi insanların duygusal ve sosyal yaşamlarında önemli bir yer tutmaktadır. Unutmayalım, sevgi ve saygıyla büyütülen bir dünya, herkes için daha güzel olacaktır” dedi.

Yalova,Yalova Belediyesi

Çocukların Okul Yolu Köprüsüne Esenyurt Belediyesi’nden Kalıcı Çözüm