Başkan Gülpınar, “Bu Kurban Paylaşmanın Manevi Hazzını Birlikte Yaşayalım”

DİĞER 16.06.2024 00:59:17 0
Başkan Gülpınar, “Bu Kurban Paylaşmanın Manevi Hazzını Birlikte Yaşayalım”

ifade eden Başkan Mehmet Kasım Gülpınar, “Başta tüm Şanlıurfalı hemşehrilerim olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Gülpınar mesajında; “Engin bir maneviyatı içinde barındıran bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı, Rabbimizin bizlere vermiş olduğu nimetlerden dolayı bir teşekkürdür. Kurban Bayramı, sevgi ve şefkatle küçükleri kucaklamak ve onlara Hz İbrahim’in tevekkülünü, Hz. İsmail’in teslimiyetini anlatmaya; sevinçlerin ve umutların tekrar canlanmasına da vesile olacaktır.

Dokuz günlük tatil münasebetiyle yola çıkan, sıla-i rahime seyahat eden vatandaşlarımızın can güvenliklerini riske atmamaları için trafik kurallarına harfiyen uymalarını hassaten rica ediyorum.

Bizler de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak gerek ulaşım anlamında gerekse vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri adına mezarlıklarda çevre düzenleme çalışmalarını tamamladık. Bu süreçte vatandaşlarımız için ALO 153 İletişim Hattı 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdürecek. Ayrıca Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz de hijyen ve denetimlerini yapmak adına sürekli sahada olacaklar.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz hemşehrilerimin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Mutlu, huzurlu, sağlıklı ve müreffeh bir gelecek diliyorum.”


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

BAŞKANIMIZ ESNAFLARIMIZLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKANIMIZ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

BAŞKANIMIZ BARINAK CAFE RESTORAN'IN AÇILIŞINA KATILDI

Eş Başkanlarımız, Güler Yerbasan ve Abdurrahim Durmuş, Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti.

BAŞKANIMIZ HAC İBADETİNİ TAMAMLAYAN HEMŞEHRİLEMİZİ ZİYARET ETTİ

EŞ BAŞKANLARDAN ‘GADİR HUM BAYRAMI’ MESAJI

İtfaiye Kayıp Ahmet İçin 500 Bin Metre Kare Alanı Taradı

Eş Başkanlar personelin Kurban Bayramını kutladı

CHP heyetinden DBB’ye ziyaret

35.6°