Başkan Görkem Duman’dan müjdeli haber

Buca’nın ikinci Belediye Lokantası Gediz’de açılıyor

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, ikinci belediye lokantasının çok yakın zamanda Mustafa Kemal Mahallesi’nde bulunan Buca Belediyesi Gediz Ek Hizmet Binası’nda açılacağı müjdesini verdi.

Hemşehrilerinin sağlıklı ve uygun fiyatlı gıdaya ulaşabilmelerini isteyen Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, 4 çeşit yemeği 45 liraya satışa sunan Buca Belediye Lokantası’nın ikincisini açmaya hazırlandıklarını söyledi. İlki ocak ayında açılan ve büyük talep gören Belediye Lokantası’nın ikincisi Mustafa Kemal Mahallesi’nde bulunan Buca Belediyesi Gediz Ek Hizmet Binası’nda hizmet verecek. İkinci Belediye Lokantası’nda da 4 çeşit yemekten oluşan menü 45 liradan vatandaşlara sunulacak.

ZORLUKLAR DAYANIŞMAYLA AŞILACAK

Toplum olarak büyük ekonomik zorluklar yaşadığımız şu günleri ancak dayanışma ile atlatabileceğimize dikkat çeken Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Bizler yerel yönetimler olarak kent yoksulluğunun bu denli arttığı bir dönemde elimizi taşın altına koymak zorundayız. Emeklilerimiz 12 bin 500 lira maaş ile bir ayı geçirirken, öğrencilerimiz yokluk nedeni ile öğünlerini atlamak zorunda kalırken, birçok kişi sağlıklı temiz gıdaya ulaşamazken koltuklarımızda gönül rahatlığıyla oturamayız. Hep beraber dayanışma içerisinde bugünleri atlatacağız” diye konuştu.

SAĞLIKLI VE DOYURUCU MENÜ

Başkan Görkem Duman, yeni açılacak Belediye Lokantası’nın da ilkiyle aynı anlayışla hizmet vereceğini belirterek, “Yine dört çeşit menüyü 45 liradan vatandaşlarımıza sunuyoruz. Öğünlerimizin sağlıklı ve doyurucu olması önceliğimiz olacak. Yalnızca sebze değil, et ve tavuk ürünleri de menümüzde yer alacak” dedi.

İzmir,Buca Belediyesi

YUNUSEMRE’DEN KIRTASİYE YARDIMI

Buca’da metruk binalar tek tek yıkılıyor

ERZNCANKAPIDA MUHTEEM DNM