Başkan Görgel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’ı Ağırladı

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve alaka için Sayın Genel Başkan Yardımcımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Kahramanmaraş’ımızı daha güçlü bir şekilde tekrar ayağa kaldırmak için el birliğiyle yoğun gayretimizi sürdürüyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, deprem bölgesi belediye başkanlarıyla gerçekleştirilecek istişare toplantısına katılmak üzere şehre gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ağırladı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan ve Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç ve Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen’in de yer aldığı ziyarette Başkan Fırat Görgel, şehirdeki son duruma ilişkin Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’a bilgiler aktardı. Ziyaret ve destekleri için Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür eden Başkan Fırat Görgel, “Partimizin Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı’na katılmak üzere şehrimize gelen Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ı Büyükşehir Belediyemizde misafir ettik. Şehrimizde devam eden ve planlanan projelere ilişkin Sayın Genel Başkan Yardımcımıza bilgiler aktardık. Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve alaka için Sayın Genel Başkan Yardımcımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Kahramanmaraş’ımızı daha güçlü bir şekilde tekrar ayağa kaldırmak için el birliğiyle yoğun gayretimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

İKİ ELİN SESİ VAR ÇOCUK KOROSU İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Manavgat Çaltepe’de eskiyen içme suyu şebekesi yenileniyor

Türkiye Sudan’a Yardım Eli Uzatıyor: İyilik Gemisi Yola Çıktı

Esenyurt Belediyesi Vatandaşlara Kandil Simidi İkram Etti

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, Kısmi Olarak 4 Gün Trafiğe Kapatılacak!

ESA’ya katılacak minikler için kuralar çekildi

"SİBERAĞ-7" Operasyonlarında 46 Şüpheli Yakalandı

BÜYÜKŞEHİR’DEN İLÇELERDE EĞİTİME TAM DESTEK

MANSUR YAVAŞ POLATLI’DAKİ SAKARYA ZAFERİ KUTLAMALARINA KATILDI

"Kısa Bir Komşuluk" eserleri bu sergide

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDE PERSONEL İÇİN YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

Buca Belediyesi’nden miniklere ücretsiz eğitim seti

Beş Litre Atık Yağ Bir Litre Deterjana Dönüşüyor

Nilüfer Belediyespor yoluna yenilgisiz devam ediyor

BAŞKAN GÜREL KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

MUDANYA’NIN İLK SUTOPU ŞENLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İZMİT BELEDİYESİNDEN YEŞİLOVA MAHALLESİNDE YOĞUN ASFALT MESAİSİ

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN AŞAĞI SÖĞÜTÖNÜ’NDE YOL ÇALIŞMASI

BAŞKAN KURT: “ÇİFTELER KÖY ENSTİTÜSÜNÜ RESTORE ETMEK İSTİYORUZ, İZİN VERMİYORLAR”

KENTİN İÇİN HAREKETE GEÇ!

Ayanoğlu Mahallesi, çocuklarla şenlendi

DEMİRYOLLARI İLE 8 AYDA TÜRKİYE NÜFUSUNUN İKİ KATI YOLCU TAŞINDI

Başkan Tugay: Üreticilerimizin her zaman yanında olacağız

Benzersiz doğasıyla yazın yıldızı İl Ormanı Tabiat Park oldu