BAŞKAN GENÇ: GÜRCİSTAN'LA İLİŞKİLERİMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ

BAŞKAN GENÇ: GÜRCİSTAN

BAŞKAN GENÇ: GÜRCİSTAN'LA İLİŞKİLERİMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ

Trabzon heyetiyle birlikte Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te çeşitli temaslarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Trabzon’umuzun sağlık turizmi potansiyeli her geçen gün artıyor. Biz de şehrimizin kurum ve kuruluşları ile iş birliği halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Tiflis-Trabzon karşılıklı uçak seferlerinin 23 yıl aradan sonra yeniden başlaması nedeniyle Trabzon protokolünden oluşan bir heyet Gürcistan'a gitti. Trabzon'un sağlık turizmi potansiyelini Gürcü yöneticilere anlatmayı hedefleyen heyette Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Ali Kağan Orbay, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, TTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, TTSO Meclis Üyesi ve Sağlık Turizmi Proje yetkilisi Mehmet Üçüncüoğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Gürcistan’ın Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İashvili, Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta ve Trabzon Tabip Odası Başkanı Mehmet Duman ile özel sağlık kuruluşlarının temsilcileri yer aldı. Trabzon heyeti ilk olarak Gürcistan Çalışma, Sağlık ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mikheil Sarjveladze'yi ziyaret etti. Ziyarette, sağlık turizmine yönelik gelişmeler ele alındı. Ziyaret sonunda Başkan Genç ve Trabzon heyetindekiler, Gürcü bakana Trabzonspor forması ile çeşitli hediyeler takdim etti.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Trabzon’umuzun sağlık turizmi potansiyeli her geçen gün artıyor. Biz de şehrimizin kurum ve kuruluşları ile iş birliği halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölgemizde bulunan ülkelerle iş birliğimizi güçlendirmeye yönelik çalışmalarımız devam edecek. Bu kapsamda Tiflis ve Trabzon arasında direkt uçuş seferlerimiz başladı. Bu gelişme sağlık turizmine çok büyük katkı sunacak. Özellikle Gürcistan’dan sağlık hizmeti almak için gelen çok sayıda misafirimizi her yıl şehrimizde ağırlıyoruz. Bütün bu gelişmeler hem şehrimizin hem ülkemizin ekonomisine katkı sunuyor. Gürcistan Çalışma, Sağlık ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mikheil Sarjveladze Bey ile yaptığımız görüşmede bu gelişmeleri ele alma fırsatımız oldu. Amacımız ilişkilerimizi güçlendirmek. Gürcistan, sağlık turizminde şehrimiz için ilk sıralarda. Trabzon’umuza gelen hastalarımıza ve bütün misafirlerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Trabzon,Trabzon Belediyesi

Büyükşehir'den kadına şiddete karşı “Temel Savunma Atölyesi”

Başkan Zeyrek, “Manisa’da 1 Buçuk Milyon Kişi Olarak Biz Büyük Bir Aileyiz”

BAŞKANI DR. NİYAZİ NEFİ KARA, DEVAM EDEN PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

Minikler için kent kültürü ve tarihi eğitimleri

İZMİT BELEDİYESİ SANAYİ MAHALLESİ’Nİ MODERN YOLLARLA BULUŞTURDU

Atatürk’ün istihbaratçısının hikayesi

Patili dostlarımız sıcak yuvalarına kavuştu

Cenon Heyetine İnegöl Kültürü Tanıtıldı

Yenimahalle’nin 2025 Bütçesi 5 Milyar 500 Milyon

Atakumlu sporcular yetişecek

Çevre Temalı Eğitimler Sürüyor

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Başmakçı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Ahmet Şentürk’ü ziyaret etti.

Başkan Aydın, Fetih Müzesi’ni Gezen Osmangazili Kadınlar İle Bir Araya Geldi

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN TEPEBAŞI'NA TEKNİK GEZİ

Nazilli'de kadın girişimcilere Ürün Fotoğrafçılığı Kursu

Altyapıda Kış Hazırlığı Başladı