Başkan Esen Mesaiye Halk Pazarında Başladı

MHP 25.10.2024 01:09:49 0
Başkan Esen Mesaiye Halk Pazarında Başladı

 

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, mesaiye halk pazarında başladı. Sabah erken saatlerde Çarşamba Pazarı’nda yapılan sıcak çorba ikramının ardından Başkan Esen, pazarda kurulan tezgâhları tek tek gezerek esnaf ile sohbet etti.  Esen, alışveriş yapmak için gelen vatandaşları da dinledi.

 

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı’nın en büyük mahallelerinden Buğday Pazarı Mahallesi’ne kurulan Çarşamba Pazarı’nda esnaf ve vatandaş ile bir araya geldi. Esnafa bol kazançlar dileyen Esen, onlardan gelen çay ve kahvaltı taleplerini de kırmadı.

 

 

Tescilli Peyniri Kontrol Etti

 

Tüm pazar esnafını gezen Başkan Esen, pazarda satılan peynirleri de kontrol etti. Esen, girişimleri ile tescillettiği yöresel ürünler arasında yer alan Çankırı Küpecik Peynirlerinin yapım aşamasını sorduktan sonra tadımlık için ayrılan kısımlardan tattı. Esen, köylü pazarında aslına uygun olarak yapılan tescilli peynirden bulabilmenin önemli olduğunu söyleyerek esnafa teşekkür etti. Ziyaret, pazar esnafını memnun etti.

 


Çankırı,Çankırı Belediyesi

Muhtarlardan Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun’a Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan, Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun’a ziyaret.

Çankırı’da Heykeller Bakıma Alındı

BELEDİYE BAŞKANIMIZ TARAFINDAN EMEKLİ OLAN PERSONELLERE PLAKET TAKTİMİ YAPILDI.

BAŞKANIMIZDAN, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İtfaiyeden Kış Öncesi Baca Temizliği Uyarısı

Erzincan Belediyesi, öğrencilere su tasarrufu eğitimi veriyor.

Çankırı Belediyesinden Haftanın Özeti

19°