Başkan Esen İkinci Döneminin İlk Bayramı Sonrası Personeli ile Bayramlaştı

MHP 15.04.2024 14:04:11 0
Başkan Esen İkinci Döneminin İlk Bayramı Sonrası Personeli ile Bayramlaştı

Belediye Başkanlığında ikinci dönemine giriş yapan İsmail Hakkı Esen, ikinci döneminin ilk Ramazan Bayramı sonrasında personeli ile bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen bayramlaşmaya tüm müdürlüklerin saha ve büro çalışanları katıldı.

Çankırı Belediyesi çalışanları bayramlaşma geleneği için bir araya toplandı. Belediye birimlerinde çalışan personel ile tek tek bayramlaşan Başkan Esen, personellerinin hatırlarını da sordu. Kolonya ile çikolatanın ikram edildiği bayramlaşma geleneği, personel arasında da devam etti.

Esen, Çankırı Belediyesi ailesi olarak yeni dönemde daha güzel işlerde buluşacaklarını söyleyerek birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar diledi.

Çankırı,Çankırı Belediyesi

Halk Otobüsü Şoförlerine Genel Trafik Eğitimi Verildi

BAŞKAN AYNACI VAKIF TOPLANTISINA KATILDI.

İlçe Genelinde Faaliyet Gösteren Fırıncı Esnaflarıyla Toplantı Gerçekleştirildi.

Belediyemizde Bayramlaşma Geniş Katılımla Gerçekleşti.

Çankırı Belediyesinden Haftanın Özeti

Ramazan Bayramı Coşkusu Çarşı Camii'nde Yaşandı.

SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ!

Davranışı ile örnek olan işçiye, Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun tarafından teşekkür belgesi verildi.

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı