Başkan Erkek, Yaşlılar Haftasında Altın Yıllar Üyeleri ile Buluştu

CHP 2.10.2024 17:50:32 0
Başkan Erkek, Yaşlılar Haftasında Altın Yıllar Üyeleri ile Buluştu

Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Yaşlılar Haftası nedeni ile Altın Yıllar Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte kıdemli hemşehrilerimizle bir araya geldi.

Altın Yıllar Yaşam Merkezi'nde 1 Ekim 2024 Salı günü düzenlenen Yaşlılar Haftası etkinliğine Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve Belediye Meclis Üyeleri ile kıdemli hemşehrilerimiz ve eğitmenleri katılım gösterdi.

Demli Sesler Koro Şefi Ömer Aydın'ın yönetiminde müzik ziyafeti ile başlayan etkinliklerde bir konuşma yapan Başkan Muharrem Erkek, " 1 Ekim Yaşlılar Günü kutlu olsun. Kıdemli hemşehrilerimizin, büyüklerimizin bu merkezde yaklaşık 11 yıldır çok güzel vakit geçirdiklerini biliyorum. Altın Yıllar Yaşam Merkezi Türkiye'de örnek gösterilen bir proje. Kentimizde çok sayıda değerli büyüğümüz, burada bir çok etkinlikte güzel vakit geçiriyor. Sanat, spor, müzik başta olmak üzere faaliyet gösteriyorlar. Biz de bununla gurur duyuyoruz, mutlu oluyoruz. Kıdemli hemşehrilerimizin, büyüklerimizin gününü kutluyorum, hepinizi ayrı ayrı saygıyla selamlıyorum" diye konuştu.

Müzik ziyafetinin ardından merkezde düzenlenen satranç ve nefes kurslarını ziyaret ederek katılımcılara eşlik eden Başkan Erkek, bu anlamlı günde kıdemli hemşehrilerimize yapılan ikramın ardından ziyaretini sonlandırdı.


01.10.2024 19:25

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi

Başkan Bozbey, “Büyükşehir hizmetleri, vergi borcu bahanesiyle engellenmeye çalışılıyor"

Manisa’da Bir İlk! Otomobil Festivali Başlıyor

Başkan Özer’den Gençlere Tam Destek!

Çocuklardan Başkan Türkel’e teşekkür

ALTINORDU DEPREMZEDELERE MORAL OLDU

Başkan Erkek, Yaşlılar Haftasında Altın Yıllar Üyeleri ile Buluştu

Çorlu 59 AKE, AFAD Eğitim Kampına Katıldı

SIRACA SOKAK'TA ASIRLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ

Başkan Doğan'dan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı

22.1°