CHP 22.09.2024 02:13:39 0
Başkan Erkek, Kanada Heyetini Ağırladı

Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Kanada Büyükelçisi Kevin Hamilton ve beraberindeki heyeti Başkanlık Makamında ağırladı.

Ziyarete, Kanada Büyükelçisi Kevin Hamilton ile Kanada Newfoundland Eyaleti Turizm ve Kültür Bakanı Steve Crocker, Kanada Newfoundland Eyaleti Adalet ve Kamu Güvenliği Bakanı Bernard Davis, Bakan Yardımcısı Jamie O'Dea, Milletvekili Perry Trimper ve Deniz Albayı Robert Taylor katıldı.

Bir dizi program kapsamında kentte bulunan heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Erkek, konuklarıyla güncel konulara ilişkin sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret, hediye takdimi ve anı fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

20.09.2024 11:52

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi

Başkan Kaya, Araklı’da selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu

“Dünya Temizlik Günü” Kapsamında Çevre Temizliği Yapıldı