Başkan Erkek, Gençlerle Bir Arada

CHP 28.06.2024 19:31:05 0
Başkan Erkek, Gençlerle Bir Arada

Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Çanakkale Belediyesi ve Osnabrück Belediyesi arasındaki kardeş kent ilişkileri kapsamında hayata geçirilen “Gençlik Lideri Semineri” projesinde, kentimize gelen gençlerle buluştu.

28 Haziran 2024 Cuma günü gerçekleşen program kapsamında Başkan Erkek, gençleri Belediye Meclis Salonunda ağırladı. Başkan Erkek, gençlerle sohbet ederek proje çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı.

Genç Liderler Yetişiyor

Erasmus+ ve Türk-Alman Gençlik Köprüsü tarafından desteklenen projenin ana teması, “genç liderler yetiştirmek” üzerine kurulurken, bu amaç doğrultusunda iki ülkenin gençlerine iletişim, problem çözümü, demokrasi, gönüllülük, liderlik ve çok kültürlülük üzerine düşünme ve kendini geliştirme eğitimleri verildi.

Çanakkale'de gerçekleşen proje çalışmaları kapsamında ayrıca Çanakkale Deniz Müzesi, Anadolu Hamidiye Tabyası, Seramik Müzesi, Çanakkale Kent Merkezi ve Osnabrück Parkı gibi şehrin önemli noktalarını gezen gençler, Türk Kültürünü ve Çanakkale'yi yakından tanıma fırsatı buldu.

Projenin Çanakkale aşaması Troya Müzesi ve ardından Gelibolu Tarihi Yarımadasında bulunan Çanakkale Şehitliklerinin gezilmesiyle sona erecek olup,  Çanakkaleli gençler de 27 Temmuz - 6 Ağustos tarihleri arasında Almanya'ya giderek, burada proje çalışmaları gerçekleştirecek.


28.06.2024 17:10

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi

Büyükşehir'den Yılkı Atına 5 Saat Süren Tedavi

Ahmet Akın, personelinin arkasında durdu!

Bursa’da yangın seferberliği sürüyor

Mudanya Plajı, Büyükşehir kalitesiyle hizmete açıldı

Bursa Kent Konseyi’nde Ertuğrul Aksoy dönemi

Osman Kaan, Mamak’ın Gururu Oldu

Osman Kaan, Mamak’ın Gururu Oldu

EFSANELER 'ALTIN AYAKLAR' İLE YAŞATILIYOR

TEPEBAŞI KADINLARIN YANINDA

34°