BAŞKAN ERDEM’DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

CHP 28.10.2024 18:07:50 0
BAŞKAN ERDEM’DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Erdem’’ Cumhuriyet, milletimizin hürriyet ve bağımsızlık inancının, halk iradesine olan sarsılmaz güvenin simgesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde atılan bu büyük adım, bizlere demokratik, çağdaş ve güçlü bir Türkiye armağan etti. Bugün, Cumhuriyetimizin 101. yılını kutlarken, bu büyük mirası daha da ileriye taşıma azmiyle çalışmaya devam ediyoruz. Gelecek nesillere güçlü, aydınlık bir Türkiye bırakmak en önemli sorumluluğumuzdur. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene.‘’ ifadelerine yer verdi.


Bursa,Mustafa Kemal Paşa Belediyesi

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Baltacı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kemer'de Yörüklerin Halk Konseri düzenlendi

2. Uluslararası Barış Festivali’ne doğru

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, “Şehirlere Sağlıklı Dokunuş” sloganıyla gerçekleştirilen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 42. Olağan Meclis Toplantısı’na, Dinar Belediyemizi temsilen Belediye Meclis Üyelerimiz Engin Gülbeyaz, Oktay Sayın ve

Basım Hizmeti Alınacaktır

Manisa’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, 28 Ekim Pazartesi günü Dinar İlçe Kaymakamlığımız ve Belediyemiz tarafından düzenlenecek etkinliklerde tüm halkımızla bir araya geliyoruz.

Dinar Belediye Spor’umuz Ligde Yoluna Namağlup Devam Ediyor!

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

18.4°