Başkan Doğan: “Kırmızı beyazlı sevdamız Samsunpor’umuzun 59. yaşı kutlu olsun”

AK PARTİ 28.06.2024 19:40:58 0
Başkan Doğan: “Kırmızı beyazlı sevdamız Samsunpor’umuzun 59. yaşı kutlu olsun”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsunspor’un 59’uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı. Başkan Doğan, “Samsunspor'umuzun 59. kuruluş yıl dönümünü gururla ve sevinçle kutlamanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. 59 yıl önce bu şehrin topraklarında doğan ve sadece bir futbol kulübü değil aynı zamanda Samsun'umuzun simgesi, onuru ve gururu haline gelen Samsunspor’umuz, şehrimizin ve tüm Karadeniz'in ortak sevinci olmuştur” ifadelerini kullandı.

“Samsunspor ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum”

Samsunspor’un daima yanında olarak her türlü desteği vermeye hazır olduğuna vurgu yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Samsunspor’umuz kurulduğu günden bugüne kadar sadece sahada elde ettiği başarılarla değil aynı zamanda şehrimizin ve taraftarlarımızın kalbindeki özel yerle de büyüdü ve güçlendi. Bu nedenle  Samsunspor'umuzun başarılı geçmişini ve parlak geleceğini birlikte kutlarken bu büyük ailenin her bir ferdine, taraftarlarımıza, tüm hemşehrilerimize minnettarlığımı da sunmak istiyorum. Şehrimizin ve taraftarlarımızın kalbinde taht kurmuş bu büyük ailenin bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Samsunspor'umuzun 59. yılını kutlarken, şehrimizin markası, onuru ve gururu olan bu büyük kulübün gelecekte de hepimizin gurur kaynağı olacağına, birlik ve beraberlik içinde Atatürklü armamızı daha da yükseklere taşıyacağımıza inancım tamdır. Şehrimizin takımı Samsunspor'umuzu daima destekleyeceğimi ve yanında olacağımı bir kez daha yürekten ifade etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Samsun,Samsun Belediyesi

BİLGEHANELERDEN LGS TERCİH DÖNEMİNDE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

BAŞKAN GENÇ, ANKARA’DA TRABZON İÇİN İSTİŞARELERDE BULUNACAK

Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere 2 Milyon 479 Bin Tl'lik Hizmet

Büyükşehir'in Yaz Bilim Kampı İçin Kayıtlar Başladı

Büyükşehir'den RHG Enertürk Enerji Stadyumu'na Çim Serimi Çalışması

“ESİLA TÜFEKÇİ” MAHALLELER ARASI ÇOCUKLAR FUTBOL TURNUVASI’’ TAMAMLANDI

ROOTSTRİNGE / ATATÜRKÇÜYÜZ S#KİM ERDOĞANI!!!

ROOTSTRİNGE / BU ŞEHRİ SİZE YEDİRMEYİZ

Meram Sohbetlerinin Bu Haftaki Konuğu Prof. Dr. Ahmet Çaycı, GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE MERAM’I ANLATTI

34°