BAŞKAN DİNÇER ALTYAPI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ EBULFEYZ ELÇİBEY CADDESİ IŞIL IŞIL OLACAK!

BAŞKAN DİNÇER; “YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALARLA EBULFEYZ ELÇİBEY CADDESİ’NİN SOSYAL VE EKONOMİK DİNAMİZMİNİ DAHA DA ARTIRACAĞIZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’ın gelişimi için önemli projeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Son olarak, şehrin merkezi noktalarından biri olan Ebulfeyz Elçibey Caddesi’nde sürdürülen altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde incelemek üzere caddede bulunan ekiple bir araya geldi. Çalışmaların ilerlemesi hakkında detaylı bilgi alan Başkan Dinçer, vatandaşların ve esnafın beklentilerini göz önünde bulundurarak çalışmaların hızla sürdüğünü belirtti.

Ebulfeyz Elçibey Caddesi’nin yenileme süreci, şehrin sosyal ve ekonomik dinamizmini artırmayı hedefliyor. Başkan Dinçer, “Bu cadde, Aksaray’ın kalbinde yer alan önemli bir güzergâh. Yapılan çalışmalarla caddemizi modern bir görünüme kavuşturacak ve daha işlevsel hale getireceğiz” dedi.

Proje kapsamında, caddenin estetik görünümünü zenginleştirmek amacıyla yeni aydınlatma sistemleri ve peyzaj düzenlemeleri yapılacak. Bu düzenlemeler, caddenin görünümünü tamamen değiştirecek ve ziyaretçilere daha konforlu bir ortam sunacak.

Başkan Dinçer, projelerin tamamlanmasının ardından Ebulfeyz Elçibey Caddesi’nin hem ticaret hem de sosyal yaşam açısından daha canlı bir hale geleceğini ifade etti. “Bu değişim, Aksaray’a değer katacak ve şehir sakinlerinin daha fazla sosyalleşebileceği alanlar yaratacak” dedi.

Yenileme çalışmaları, Aksaraylıların günlük yaşamlarına katkı sağlayarak, caddede geçirecekleri zamanı daha keyifli kılacak. Projenin tamamlanmasıyla, şehrin sosyal yapısını güçlendirmenin yanı sıra ekonomik canlılığın da desteklenmesi amaçlanıyor.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından cadde, Aksaray’ın simge noktalarından biri olarak yeniden açılacak. Başkan Dinçer, projenin ilerleyişinin takipçisi olmaya devam edeceğini ve Aksaraylıların bu yeniliği dört gözle beklediğini sözlerine ekledi. Açılışın, Aksaray için heyecan verici bir dönüm noktası olacağını da belirtti.

Aksaray,Aksaray Belediyesi

Pendik 9. Kitap Fuarı

KAPANCA SOKAK FESTİVALİ’NDE MÜZİK ŞÖLENİ!

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU İTFAİYE HAFTASI’NI KUTLADI

Ahilik Haftası Nedeniyle Belediye Başkanımız Veysel Topçu’ya Ziyaret

Çiftçiler Belediyemizin Desteklerinden Memnun

YEM BİTKİSİ TOHUM DESTEĞİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI