Başkan Derviş Aynacı Dipev Köyü Asfalt Çalışmalarını İnceledi

MHP 21.09.2024 12:53:10 0
Başkan Derviş Aynacı Dipev Köyü Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Belediye Başkanı Derviş Aynacı, MHP İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak ve İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Koyuncu, Dipev Köyü'nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Aynacı, köy yollarının iyileştirilmesi için başlatılan bu çalışmaların bölge halkının ulaşımını kolaylaştıracağını belirterek, projelerin hızla tamamlanması için gereken tüm desteğin sağlandığını ifade etti. Başkan Derviş Aynacı Köy halkına hayırlı olmasını diledi.

Afyonkarahisar,Bolvadin Belediyesi

19 Eylül Gaziler Günü’nün 103. yıl dönümü.

19 Eylül Gaziler Günü İlçemizde Düzenlenen Resmi Törenle Kutlandı.

Kaymakam İzzet Cem Eser ve Başkan Muhittin Özaşkın Cumhuriyet İlkokulu'nda İlköğretim Haftası Programına Katıldı

3250 Ton Asfalt Çankırı Cadde ve Sokakları ile Buluştu

"Başkan Özaşkın’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı: ‘Gazilerimiz Onur ve Kahramanlık Timsalimizdir’"

BAŞKANIMIZ, ŞEKER ECZANESİ'NİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI.

Şuhut'ta Hafızlık Merasimi Düzenlendi

BAŞKANIMIZ, VALİ-MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞLİĞİ ATANAN VALİMİZ SAYIN ALPER TANRISEVER’E BAŞARILAR DİLEDİ

BAŞKANIMIZ, KIZILKÖY MUHTARI FATİH KOLOTOĞLU’NUN DAVETİNE KATILDI

24°