BAŞKAN DEMİR’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

CHP 28.10.2024 12:56:29 0
BAŞKAN DEMİR’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde bağımsızlığını kazanmak için kurtuluş mücadelesi veren şanlı ecdadımız nice zorluklara rağmen destan yazmış ve neticesinde Cumhuriyetimiz kurulmuştur. 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet'in ilanı ve milletin kayıtsız şartsız egemenliği kabul edilerek bağımsızlık mücadelesinin ruhu ortaya konmuştur. Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur.

Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetimizin 101. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik eder, başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bütün şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anar, bütün hemşerilerimi sevgiyle selamlarım.

Ardahan,Ardahan Belediyesi

BAŞKAN ERDEM’DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Başkan Şahin’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na Özel Video

KARTAL BELEDİYESİ 2025 PERFORMANS PROGRAMI VE BÜTÇESİ OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ