BAŞKAN DEMİR VE GÖLE BELEDİYE BAŞKANI BUDAK BİR ARAYA GELEREK İŞBİRLİĞİ KONULARINI GÖRÜŞTÜ

CHP 11.10.2024 10:11:19 0
BAŞKAN DEMİR VE GÖLE BELEDİYE BAŞKANI BUDAK BİR ARAYA GELEREK İŞBİRLİĞİ KONULARINI GÖRÜŞTÜ

Ardahan Belediye başkanı Faruk Demir, ziyaretine gelen Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak’a belediyenin makine parkuru ve diğer iştiraklerini gezdirerek yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. 31 Mart yerel seçimlerinde Ardahan’da büyük bir başarıya imza atarak il genelindeki 3 belediyeyi kazanan CHP’li belediye başkanlarının dayanışma ve işbirlikleri devam ediyor.

Göle Belediyesinin CHP tarafından kazanılmasında büyük çaba sarf ede Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, seçimlerden önce vaat ettiği sözleri de yerine getirmeye başladı. Göle’nin dolmuş durağı ihtiyacını karşılayan Başkan Demir, Göle Belediyesi ile yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Görüşme hakkında açıklama yapan Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, ilçeye katkılarından dolayı Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’e teşekkür etti. Başkan Budak, “Ardahan Belediye Başkanımız Sayın Faruk Demir ile bir araya gelme fırsatı bulduk. Kendisi, Göle Belediyesi’ne dolmuş durağı konusunda sağladığı katkılarla büyük destek olmuştur. Gerçekleştirdiğimiz görüşmede, Sayın Demir’in yürüttüğü projeleri yerinde değerlendirme şansı elde ettik. Başkan Demir ve ekibine, çalışmalarında başarılar diliyor, sundukları destek ve misafirperverlik için teşekkür ediyorum. İş birliği ve dayanışma içerisinde, Göle'mizi daha da geliştirmek adına atacağımız adımların hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.


Ardahan,Ardahan Belediyesi

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ ÜÇ AYLIK FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRDİ

Yere attığı izmarit pahalıya patlayacaktı

BAŞKAN DEMİR VE GÖLE BELEDİYE BAŞKANI BUDAK BİR ARAYA GELEREK İŞBİRLİĞİ KONULARINI GÖRÜŞTÜ

KAMUOYUNA AÇIKLAMA

BİRLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREREK AİLELERİMİZE DESTEK OLUYORUZ

SEYHAN BELEDİYESİ ÜCRETSİZ YKS KURSLARINDA SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER, HAYALLERİNE KOŞUYOR

“29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ”

Fransa ile İzmir arasında dostluk köprüsü

Foça yangını kontrol altına alındı

28.9°