Başkan Cönger İlçenin İleri Gelenleri İle Toplantı Yaptı

AK PARTİ 8.05.2024 18:47:40 0
Başkan Cönger İlçenin İleri Gelenleri İle Toplantı Yaptı

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger oda başkanları,mahalle muhtarları ve ilçenin ileri gelenleri ile bir araya gelerek yaklaşık istişare toplantısı düzenledi.

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger ”Keskin ilçemizin eksikleri,öncelikle yarım kalan ve yapılması gereken projeler hakkında sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkanları,muhtarlarımız ve ilçemizin ileri gelenleri fikir alışverişinde bulunduk.En kısa zamanda Keskin ilçemizde değişimi tüm Keskinli hemşehrilerimiz fark edecek.Keskinli hemşehrilerimiz ilerleyen günlerde inşallah güzel projeler ile ilçemizin adını sık sık duyacaklar.Her fırsatta vatandaşarımız ile buluşup ilçemizin sıkıntılarını masaya yatırıp çözüme kavuşturacağız. ifadelerini kullandı.

Kırıkkale,Keskin Belediyesi

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMASI

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

Başkan Mehmet Kuş: Dört Kompleksimizin Açılışını Birlikte Yapacağız